Advertisements
|

קציצות עוף

קציצות עוף קלות להכנה, עשירות בחלבון, במרקם משגע וטעם מושלם!
בהשראת: איטל איטלי
ציון 4.35 על ידי 44 דירוגים
קציצות עוף
Advertisements

קציצות עוף הכי טעימות בעולם. מתכון לקציצה מיליון דולר, שלא רק נראית סוף הדרך, אלא יוצאת במרקם משגע וטעימה בטירוף.

בימי החופש הגדול אנחנו אוהבים לטייל עם הילדים ימים ארוכים מחוץ לבית. בכל פעם שאנחנו יוצאים ליום ארוך ממש אני מכינה אוכל שיהיה מספיק טעים ומספיק משביע כדי שלא נצטרך לדאוג לארוחות בזמן הטיול.

אחד המתכונים שהילדים הכי אוהבים לנשנש הוא מתכון לקציצות חזה עוף, שיוצאות במרקם משגע וטעימות בכל מצב – חמות וקרות! ומאחר שהן טעימות גם קרות הם מחכים לא פחות שנמצא מקום לשבת בטיול ונפתח את כל המטעמים שהבנו איתנו.

הקציצות ממש קלות להכנה, עשירות בחלבון, במרקם מושלם ובטעם של עוד. יחוסלו תוך שניות, אז תתכוננו להכפיל כמויות, בתיאבון!

ספר המתכונים של איטל איטלי

 
 
קציצות עוף
איטל איטלי

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: קציצות עוף

    • כל כך קלות להכנה שאפשר להכין בכל רגע של היום באמצע השבוע ובסוף השבוע!
    • קציצות טעימות במיוחד שמתחסלות בדקות!
    • קציצות נהדרות לקחת לטיולים ארוכים ולאכול לצד סלטים קרים!
    • קציצות עשירות בחלבון, מזינות וללא תוספת ביצים!

שורה תחתונה: נשנוש המושלם לבילויים ארוכים מחוץ לבית! קל להכנה ולא דורש הפקות מסובכות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

קציצות עוף

קציצות עוף

קציצות עוף קלות להכנה, עשירות בחלבון, במרקם משגע וטעם מושלם!
ציון 4.35 על ידי 44 דירוגים
לדרג
באדיבות: איטל איטלי
Advertisements

המצרכים

  • ½ קילו חזה עוף (טחון)
  • 3 תפו"א (למעוך לפירה)
  • ½ כוס סולת (לא מבושל, לא לדאוג לא ירגישו בקציצות זה היופי)
  • 1 בצל מטוגן
  • פטרוזליה (קצוץ מטוגן ללא גבעולים)
  • שמיר קצוצים מטוגנים ללא גבעולים (קצוץ מטוגן ללא גבעולים)
  • מלח (לפי הטעם)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קארי (לפי הטעם)
  • גריל עוף (לפי הטעם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • מאחדים את כל החומרים.
  • מוסיפים את התיבול: מלח, פלפל שחור, מעט קארי וגריל עוף ומערבבים היטב.
  • מחממים מחבת עם שמן חם ואש נמוכה.
  • עובדים עם ידיים רטובות ומטגנים כל קציצה עד להזהבה.
  • יוצא מצויין גם באפייה: – אופים בתנור שחומם מראש ל-180 במשך עשר דקות מכל צד או לחלופין להפוך ברגע שמתחילות להזהיב. חשוב לא לייבש את הקציצות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: קציצות עוף

שאלה בבקשה בלי ביצים?
אכן כן, בלי ביצים.
את מטגנת בשמן עמוק?
לא אני לא.
אפשר לדעת בבקשה לגבי הסולת… מה הסיבה להוסיף סולת? מה זה נותן לתערובת? סתם מסקרן אותי .. תודה לך מראש.
מרקם אדיר – הרי הוא סופח נוזלים ומונע התפרקות של הקציצה.
האם אפשר בתנור במקום טיגון?
אני לא ניסיתי, אבל מי שכן ניסו אמרו, זה יוצא מצוין באפיה!
אפשר להוריד את הסולת או במקום משהו אחר?
אם את לא שמה סולת שימי פירורי לחם אבל את לא מרגישה את הסולת במרקם של הקציצה זה היופי.

 

 
קציצות עוף
צילום: איטל איטלי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

קציצות עוף הכי טעימות

בימי השגרה קשה לשמור על עניין ולהקפיד על פינוקים למשפחה,
אבל יש פינוקים קטנים, כמו ארוחת צהריים, שעושים את כל ההבדל!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד ארוחות צהריים שוברות שגרה ומפנקות מחכות באתר,
אז כנסו ותתחילו לתבל את השגרה בבית בחיוכים יוצאי דופן!

מקור: איטל איטלי

Advertisements

Similar Posts

8 Comments

    1. היי אמירה,
      כן, רק תוסיפי אותם כשאת רואה שהבצל מתחיל להשחים ולא מההתחלה.
      בהצלחה 🙂

  1. אם יש על חצי קילו עוף 3 תפוחי אדמה וחצי כוס סולת, אין ימבה פחמימות. מספיק תפוח אדמה אחד ולא צריך סולת בכלל. את הבצל אפשר לבשל שלם במיקרו 2 דקות ואז לקצוץ ויש פחות דבר מטוגן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements