עוגותעוגות בחושותעוגות קלות להכנה

עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד

עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד – מתכון קלי קלות לעוגת פרג בחושה עם שילוב קוקוס וציפוי גנאש שוקולד עשיר מפנק. עוגה קלה וטעימה שתמלא לכם את הבית בריחות מפנקים. רוצו להכין!

קרדיט למאיה בוטראשווילי וישראלה אזולאי – קרדיט להן על שיתוף המתכון ברשת.

 

מתכון: עוגת פרג בחושה בציפוי שוקולד

מצרכים 

כוס 1 פרג טחון טרי
כוס 1 קוקוס
כוס 1 קמח תופח
שלוש ביצים
כוס 1 סוכר
שלושת רבעי כוס שמן
גביע שמנת חמוצה (לפרווה להחליף בכוס מיץ תפוזים)  

להכנת גנאש שוקולד:

מאה גרם שוקולד מריר
חצי גביע שמנת מתוקה

לציפוי:

קוקוס


אופן הכנה 

קודם כל מערבבים בקערה גדולה את הפרג, קוקוס והקמח.
בקערת המיקסרמקציפים ביצים (אפשר גם להקציף עם מטרפה ידנית).
עכשיו מוסיפים בהדרגה סוכר וממשיכים להקציף לקבלת בלילה תפוחה.
להוסיף שמן ושמנת חמוצה ולערבל קצת.
מאחדים את הקערות ומערבבים רק עד שהקמח נטמע (להיזהר מערבוב יתר)
משמנים שתי תבניות אינגליש קייק וניצוק את בלילת העוגה לתוכן.
אופים את העוגה בתנור חם על 180 מעלות למשך כ-40 דקות.

הכנת גנאש שוקולד
נחמם בפולסים במיקרו את השמנת מתוקה עם השוקולד המריר ויוצקים על העוגה, נניח להתייצבות.

נפזר קוקוס מעל ונגיש. בתיאבון!

שאלות ותשובות

שאלה: 180 מעלות בטורבו?
תשובה: אפייה רגילה

שאלה: הכפלת כמויות?
תשובה: לא

שאלה: איזה תבנית אפית את העוגה?
תשובה:  חד פעמית בינונית

שאלה: אפשר בתבנית עם החור.. ?
תשובה: כן

 

עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת פרג

 

עוגת פרג

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker