|

קציצות בשר בקר 

קציצות בשר טעימות ואווריריות במיוחד. מתכון קל להכנה שכל הילדים אוהבים לאכול.
בהשראת: אריאלה גולדמן
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
קציצות בשר בקר נמסות בפה

קציצות בשר – קציצות בקר אווריריות ומטריפות שקשה להמתין שיהיו מוכנות כדי לזלול אותן!

באמצע השבוע קשה לי להקפיד שהילדים שלי יאכלו בשר. לאחר שניסיתי מתכונים שונים התחלתי להכין את המתכון הזה של קציצות בשר ונגמרה הדאגה שלי בנוגע לזה! המתכון ממש קל להכנה, הקציצות מתובלות בטעם ויוצאות במרקם אוורירי שממש כיף לאכול!

אחד הדברים הטובים בהן זה שאפשר לאכול אותן גם קרות והן טעימות לא פחות. אצלנו, לאחר הארוחה, נשארת צלחת עם מעט קציצות על השיש. אחרי כמה זמן אני נכנסת למטבח ומגלה שהקציצות נעלמו! בכל פעם שמישהו עבר ליד הצלחת הוא "גנב" לעצמו קציצה.

קציצות בשר בקר נמסות בפה
צילום: אריאלה גולדמן

למה באמת כדאי לכם: קציצות בשר

    • קציצות בשר שכל הילדים אוהבים!
    • מתכון כל כך פשוט שאפשר להכין גם באמצע השבוע!
    • מתכון מעולה לקציצות אווריריות במיוחד!
    • כל כך טעימות שקשה לעבור לידן ולהתעלם מקיומן!

שורה תחתונה: מנה מזינה ומפנקת לאמצע השבוע, שכשמכינים אותה אפשר להפסיק לדאוג מתזונת הילדים ולהתרווח!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

קציצות בשר בקר נמסות בפה

קציצות בשר בקר 

קציצות בשר טעימות ואווריריות במיוחד. מתכון קל להכנה שכל הילדים אוהבים לאכול.
ציון 4.32 על ידי 19 דירוגים
לדרג
באדיבות: אריאלה גולדמן

המצרכים

  • ½ קילו בשר צלעות טרי (טחון יחד עם השומן שלו - חשוב מכיוון שמעניק עסיסיות)
  • ½ צרור פטרוזיליה (לקצוץ דק)
  • ½ צרור כוסברה (לקצוץ דק)
  • 1 בצל גדול (לגורר גס)
  • 2 שיני שום (קצוץ דק)
  • 1 תפוח אדמה (לגורר גס)
  • 1 פלפל ירוק טרי חריף (לחתוך דק דק - ניתן להכין בלי אם מכינים לילדים)
  • 1 ביצה
  • 2 כפות פירורי קמח מצה (או פירורי לחם שלא בפסח)
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור גרוס (לפי הטעם)
  • 2 כפות קוקה קולה

אופן ההכנה

  • בקערה אחת גדולה לערבב את המרכיבים הנ"ל עד איחוד.
  • נחמם רבע כוס שמן במחבת טיגון.
  • להרטיב ידיים ולהכין קציצות שמנמנות (אפשר ארוכות או עגלגלות).
  • להנמיך ללהבה בינונית (תמיד לטגן על בינונית ולא גבוהה כדי שפנים הקציצות יטוגן בצורה מושלמת).
  • בכל פעם נטגן 4 יחידות בו זמנית עד שמזהיב משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות בשר בקר נמסות בפה
צילום: אריאלה גולדמן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

קציצות בשר בקר אווריריות

בימי השגרה קשה לשמור על עניין ולהקפיד על פינוקים למשפחה,
אבל יש פינוקים קטנים, כמו ארוחת צהריים, שעושים את כל ההבדל!

עוד מתכונים מעניינים באתר

עוד ארוחות צהריים שוברות שגרה ומפנקות מחכות באתר,
אז כנסו ותתחילו לתבל את השגרה בבית בחיוכים יוצאי דופן!

מקור: Ariella Goldman

Similar Posts

5 Comments

    1. היי אריאל, כמו רוב הקציצות המטוגנות אפשר גם לאפות אבל יצא פחות טעים. (לאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד להשחמה.)

  1. יצא דוחה. שמתי שתי כפות סודה לשתייה. גועל נפש. להקיא את החיים.
    פעם הבאה מומלץ להגיד כמויות לכאלה שאינם נמצאים במטבח באופן תדיר.

    1. היי אביב, מצטערים שלא יצא כמו שרצית. חשוב לשים לב שבמתכון הזה כמו רבים אחרים משתמשים במי סודה מוגזים (או קולה), ולא באבקת סודה לשתייה, ההבדל גדול מאוד ומזה נוצר הטעם המר של הקציצות. לא נורא קורה, מקווים לראות אותך שוב באתר ובהצלחה במתכון הבא : )

    2. לא להתעצבן… ככה לומדים… סבתי ז"ל האהובה לימדה אותי כמעט את כל "חוקי -המטבח" ואחד מהם, בהכנת קציצות/קבב, השימוש באבקת(!)סודה לשתייה הוא ביחס של כפית(!!!)אחת שטוחה לכל חצי ק"ג בשר! תמיד ייצא מושלם! מילה שלי! אז הנה טיפ סתם ככה…מכל הלב!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?