|

עוגת סברינה רטובה ועסיסית כשרה לחג הפסח. סברינה כמו של פעם, שתחזיר אתכם אחורה עם הטעם העשיר שלה, ועכשיו גם בחג! עוגה קלה קלה שאין תירוץ לא להכין בשביל הילדים, יעופו על זה, מבטיחים.

מתכון באדיבות: אורית חדידה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת סברינה

מתכון: עוגת סברינה מפנקת לפסח

מצרכים 

6 ביצים
1/2 כוס סוכר
6. כפות פירורי קמח מצה
1. אבקת אפיה
1. סוכר וניל
סירופ:
3/4. כוס סוכר
3/4. כוס מים
כפית קוניאק
מעט רום
קצפת: 
3. שמנת מתוקה
1/2. כוס סוכר
2. סוכר וניל


אופן הכנה 

מקציפים את החלבון עם חצי כוס סוכר, מוסיפים בתנועות קיפול ( בעדינות) את החלמון, פירורי הקמח מצה , אבקת אפייה, סוכר וניל לתערובת אחידה.
משמנים תבנית 26 
מחממים תנור ל 170 מעלות.
אופים בערך 15 דקות.
מכינים את הסירופ:
מרתיחים את כל חומרי הסירופ עד להמסת הסוכר.
מרטיבים את העוגה בסירופ כשהעוגה חמה.
מצננים את העוגה לטמפרטורת החדר.
מקציפים את חומרי הקצפת ומורחים על העוגה.
מקשטים עם דובדבנים או אגוזים (איך שאוהבים).

שאלות ותשובות

שאלה: 15 דק אפייה??
תשובה: בסברינה כן אצלי בתנור 15 עד 20 דקות… כמובן שהתנור חומם מראש

שאלה: האם פירורי קמח המצה שבמתכון, הכוונה לקמח מצה רגיל.?
תשובה: כן
שאלה: איזה קמח ? זה עוגה לפסח ?
תשובה: הסברינה כל השנה עושים עם פירורי לחם…. בפסח עם פירורי מצה… יוצא מעולה….

אין ספק שכל המשפחה תאהב עוגת סברינה זו, אבל אם בא לכם לגוון, קבלו עוד מתכון לסברינה הכי מדהימה >> מתכון עוגת סברינה

עוד מתכוני פסח מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *