| | | |

עוגת קרמבו קלה ללא קמח

עשירה ומפנקת, ללא קמח, כן כן! עוגה שאפשר לאכול גם בפסח. אחרי שתטעמו תבינו.
בהשראת: רונית פרץ
ציון 4.44 על ידי 32 דירוגים
עוגת קרמבו קלה

עוגת קרמבו חלבית עשירה, מפנקת, וללא קמח. כן כן!

עוגת קרמבו קלה שכבות לפסח ללא קמח שתשגע אתכם בחג!

עוגה שאפשר לאכול גם בכל השנה, והיא ללא גלוטן אז כולם יכולים להנות ממנה.

קבלו מתכון לעוגת קרמבו – פינוק ליד הקפה שרק אחרי שתטעמו תבינו כמה היא מעולה. רוצו להכין!

ספר המתכונים של רונית פרץ

 

עוגת קרמבו מתכון
צילום: רונית פרץ

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קרמבו מתכון

עוגת קרמבו קלה

עוגת קרמבו קלה ללא קמח

עשירה ומפנקת, ללא קמח, כן כן! עוגה שאפשר לאכול גם בפסח. אחרי שתטעמו תבינו.
ציון 4.44 על ידי 32 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 0 minutes
זמן בישול/אפייה: 0 minutes
באדיבות: רונית פרץ

ציוד

תבנית 24 קפיצית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

לבסיס אפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • ¼ כוס חלב
  • 5 ביצים
  • ½ כוס סוכר

למילוי:

  • 1 חבילה שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר (100 גרם )
  • שמנת מתוקה (100 מ"ל )

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל־175 מעלות.
  • נמיס שוקולד וחלב ביחד ונערבב.
  • נוסיף את החלמונים אחד אחרי השני בזהירות.
  • נקציף חלבונים וסוכר לקבלת קצף רך ויציב.
  • נעביר שליש מהשוקולד לקערת המיקסר ונקפל בעדינות ונוסיף את כל השוקולד.
  • לאפות כ־20 דקות בתבנית, אותה לרפד בנייר אפיה ולשמן.
  • נקציף שמנת, חלב ופודינג ומורחים על עוגה קרה ואז במקפיא להתייצבות שעה.
  • נמיס שוקולד ושמנת ושופכים על עוגה קפואה מקפיאים לילה ומחלצים מהתבנית, מגישים ונהנים.

הערות וטיפים

  • את התחתית אני עושה מאינסטנט שוקולד" ריקי משיח 
  • אני מוסיפה במקום חלב חלב סויה ושמנת פרווה ואז היא לא חלבית" Estar Estar 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת קרמבו 

זו עוגת קרמבו?
מאוד דומה, רק שאצלי התחתית משוקולד, בלי קקאו ובלי שוקולית בכלל.
האם שומרים את העוגה במקרר או כל הזמן במקפיא?
במקרר עד ההגשה.
האם אפשר במקום חלב נוזל אחר בכדי שתהיה פרווה?
לא ממליצה, העוגה מושלמת בלי שדרוגים לפרווה.
יש אפשרות לשים משהו אחר במקום שמנת מתוקה?
חלב קוקוס.
איך יודעים שהעוגה מוכנה? הקיסם אמור לצאת יבש לגמרי או קצת רטוב?
קיסם מעט לח.
משמנים את התבנית?
לא אין צורך לשמן.

הבמה כולה שלכם:
עוגת קרמבו חלבית
צילום: תקווה רז

"מכינה אותה כל השנה לא רק בפסח!"
תקווה רז

קרמבו מתכון
צילום: רווית מנשה

"עוגת קרמבו הכי טעימה גם הכנתי אותה לחג!"
רווית מנשה

עוגת קרמבו קלה
צילום: אלינור אדרי

"אל תכינו אותה – קטסטרופה! אי אפשר להפסיק ליישר!!!
אמהלה היא חלומית!!!! נמסה בפה!"
אלינור אדרי

עוגת קרמבו חלבית
צילום: עינב ישראלי

"אפעם ראשונה שלי. יצא אש!"
עינב ישראלי


רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת קרמבו מתכון מאת רונית פרץ

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?