ארוחות צהריים

חזה עוף במרינדה

חזה עוף במרינדה עסיסי ומפנק – אם גם לכם נמאס מחזה עוף דמוי קרטון, ובא לכם משהו גם טעים וגם בריא, הגעתם למקום הנכון. מתכון מנצח וקל ביותר לפרוסות חזה עוף, או פרגיות צרובות על הפלנצ’ה, וטעימות ברמות.

מתכון באדיבות:  ישראלה אזולאי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

חזה עוף

מתכון: חזה עוף במרינדה

מצרכים 

קילו חזה עוף


מרכיבים להכנת המרינדה:
:

כף כורכום
כף קארי
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
חצי כפית כמון
חצי כפית כוסברה יבשה
שתי כפיות אבקת שום גבישית
חצי כוס שמן זית
מיץ מלימון סחוט


אופן הכנה 

  • מערבבים הכל טוב טוב,ומשרים את חלקי העוף.
    מחממים פלנצ’ה אותה נשמן מעט,וצורבים עד פסים,משני הצדדים.
    טיפ: התיבול נהדר גם לשיפודי פרגיות על מנגל, מומלץ בחום!

שאלות ותשובות

שאלה: צריך חצי כוס שמן, זה לא יותר מדי?
תשובה: צריך חצי כוס,כך זה יוצא עסיסי.גם ככה לא משתמשים עם הכל,הרבה נשאר בכלי שהשרינו. החזה עוף לא שומני בכלל.

שאלה:  כמות המירנדה לכמה פרוסות חזה עוף ??
תשובה: לקילו חזה עוף, ואפשר גם יותר.

 

עוד מתכוני עוף מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close