|

קרקרים מלוחים בפריכות מטריפה

קרקרים מקמח מושלמים וממכרים, כולם יאהבו את זה שתצטרכו להכפיל את המתכון, לפחות!
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
קרקרים מלוחים

קרקרים מלוחים טעימים שמבטיחים שיחוסלו תוך שניות!

קרקרים מלוחים ופריכים שמתאימים לאירוח, לישיבות צוות,

כיבוד עסקי או סתם לנשנוש ליד הקפה. קרקרים מקמח מושלמים וממכרים,

כולם יאהבו את זה שתצטרכו להכפיל את המתכון, לפחות!

ספר המתכונים של שרה יוסף

קרקרים מלוחים
צילום: שרה יוסף

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

קרקרים מלוחים

קרקרים מלוחים בפריכות מטריפה

קרקרים מקמח מושלמים וממכרים, כולם יאהבו את זה שתצטרכו להכפיל את המתכון, לפחות!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

מידה: כוס חד פעמי שתיה חמה

המצרכים

  • 5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 כפית סוכר
  • ½ כף מלח גס
  • 1 כף חומץ
  • 1 כף שמן שומשום (מוסיף טעם)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס שומשום
  • ¼ כוס קצח
  • ¼ כוס זרעי פשתן
  • ¼1 כוסות מים חמים

אופן ההכנה

  • שמים בקערה את כל המצרכים וללוש עד שמקבלים בצק נעים לעבודה.
  • מחלקים את הבצק לחמש כדורים.
  • לוקחים כדור ומניחים בין שתי ניירות אפיה ומרדדים דק דק.
  • לקחת גלגלת ולחתוך לאורך (ניתן גם לחתוך באמצע).
  • ניתן גם להכין כעכים דקים למי שרוצים.
  • מרימים עם הנייר אפיה ומניחים בתבנית.
  • נחמם את התנור ל 180 מעלות ומכניס את הבצק לאפייה של ערך 15 דקות עד שמקבלים צבע חום (לשים עין שלא ישרפו).
  • מקררים את כל המגשים על השיש ושוב פעם נכניס את כולם לתבנית אחת ואז ולהכניס לתנור לעוד חמש דקות בערך הם יישארו קריספיים .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: קרקרים מלוחים

רשום 1 כף שמן ו1 כף שומשום וגם רשום כוס שמן וכוס שומשום אז מה שמים?
1 כף שמן שומשום וכוס שומשום וכוס שמן, ואם יש לך שמן שומשום שימי גם כף. בהצלחה.
לגבי הצורה לחתוך למקלות ולחצי?
כן והכי טוב להרים את הנייר אפיה ולהניח בתבנית.
האם נראה לך שאפשר להמיר את הקמח בכוסמין?
את יכולה כן.
מתי מכניסים לתנור?
אחרי שסיימת לאפות את כל הכמות ותקראו על השיש את מכניסה הכל לתבנית אחת ושוב לתנור לכמה דקות.
האם יש תחליף לביצה בבצק?
אפשר לשים קצת יותר שמן במקום.

 


הבמה כולה שלכם:
קרקרים מלוחים
צילום: רחל צמח

"תודה לשרה על המתכון פשוט יצא מושלם צריך לעשות 3 קילו לפחות!"
רחל צמח

רק עוד דבר אחד אחרון!

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: שרה יוסף

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?