Advertisements
| |

עוגיות בולו משגעות בטעם ממכר

מתכון קל לעוגיות בולו טוניסאיות אמיתיות, עם שקדים, צימוקים וטעם של עוד!
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.19 על ידי 11 דירוגים
בולו מתכון, עוגיות בולו
Advertisements

עוגיות בולו , עוגיות טוניסאיות קלאסיות, גם מתוקות וגם פריכות. מתכון עוגיות בולו מפנקות עם שקדים וצימוקים.

רק מי שמכיר את העוגיות האלה יודע כמה שהן טעימות – לבד וכשטובלים אותן בתה או בקפה, עוגיות טוניסאיות מהמטבח של סבתא, שכל ביס מהן מפנק במיוחד ומעלה חיוך.

בולו מתכון קל שכל אחד יכול להכין, ומכיל שקדים וצימוקים להעשרת הטעם. עוגיות עם טעם של עוד וארומה של מבית סבתא. לא מכירים? זה הזמן להכיר את העוגיות הנדירות האלה!

בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: שרה יוסף

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגיות בולו

  • עוגיות בולו מתכון אורגינל מהמטבח הטוניסאי!
  • עוגיות פרווה שאפשר להגיש מתי שרק רוצים!
  • עוגיות שמשאירות טעם של עוד וקשה להפסיק לאכול מהן!
  • מתכון קל וברור שכל אחד יכול להכין בלי בעיה!

 

שורה תחתונה: מתכון מושלם לעוגיות בולו אורגינל – הכי טעימות שיש להגשה בכל מצב! הנאה מובטחת!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

בולו מתכון, עוגיות בולו

עוגיות בולו משגעות בטעם ממכר

מתכון קל לעוגיות בולו טוניסאיות אמיתיות, עם שקדים, צימוקים וטעם של עוד!
ציון 4.19 על ידי 11 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 5 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • ½1 כוסות שמן
  • ½ כוס צימוקים לבנים
  • ½ כוס שקדים (לטחון גס)
  • ½ כוס אגוזים (לטחון גס)
  • 3 שקיות סוכר וניל (30 גרם)
  • 3 שקיות אבקת אפיה (30 גרם)
  • ¼ כוס מיץ תפוזים (או מים)
  • גרידת תפוזים
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 1 כף אניס (שומר טחון (אפשר גם בלי))
Advertisements

אופן ההכנה

  • נקציף יחדיו את הביצים השלמות עם סוכר, עד שנקבל קצף תפוח.
  • ננמיך את מהירות המיקסר, נוסיף לתערובת שלנו שמן ונמשיך בהקצפה.
  • נחליף לוו גיטרה ונוסיף כעת את  כל שאר המצרכים ונותנים ערבוב קטן.
  • נותנים לבלילה לנוח כעשרים דקות .
  • עם הידיים, נחלק לכדורים קטנים קטנים, בערך בגודל כדור פינג פונג כל אחד.
  • נכסה משטח בשומשום, ניצור מהעיגולים צורה שבאמצעה נשים שקד, ונגלגל כל עוגייה בשומשום.
  • על מגש מכוסה נייר אפייה נניח את העוגיות ונכניס לאפייה בתנור על 180 מעלות עד לקבלת צבע חום יפה - בערך 20 דקות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגיות בולו טוניסאות

אפשר להכין עם תופח?
את מוזמנת לנסות, אישית לא ניסיתי.
אפשר לשאול מה המאפה הזה בבקשה?
עוגות מאוד טעימות ומעט קשות, במקור תוניסאות. טעים לטבול בכוס תה או קפה.
בוקר טוב שרה! בלי שמרים?
ללא שמרים.
השקדים והאגוזים להכניס שלמים?
את האגוזים והשקדים לטחון אפשר גס.
.
איך יוצא לך צורה סימטרית לכל העוגיות זה בשבלונה?
לא עם הידיים.

 


הבמה כולה שלכם:
בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: רות נתן

"תודה רבה לך.
עוגיות מדהימות. בטעם של עוד!"
רות נתן

בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: לאה לוי

"גם אני הכנתי. יצא נפלא .
מתכון נהדר. מומלץ ביותר.!"
לאה לוי

בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: שרה יוסף
בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: שרה יוסף
בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: שרה יוסף
בולו מתכון, עוגיות בולו
צילום: שרה יוסף

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

  1. וואוו יצא מהמם.
    תודה רבה. האיש והילדים טורפים אותן. הכנתי ללא שקדים וחצי עם שומשום וחצי ללא- ככה סתם לנסות- אבל אין ספק שהשומשום מנצח בגדול. עם קפה ובלעדיו, הן נהדרות. תודה על המתכון.

    1. היי חלי, בולו מגיע בכמה גרסאות, הטוניסאית היא יותר עוגייה, הטריפולטאית זה מה שחיפשת. קבלי מתכון מסודר וסרטון הכנה, בקישור כאן, ותמסרי ד"ש לאמא. בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements