עוגת בראוניז וקדאיף עוגה אליפות, קלה להכנה וטעימה במיוחד שמתיאמה כקינוח לאורחים ולחברים.

מתכון באדיבות: Sapir Shasha – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
עוגת בראוניז וקדאיף

מתכון: עוגתבראוניז וקדאיף

מצרכים 

לתחתית:
4 ביצים 
1כוס סוכר 
1 שמן 
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח 
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כוס מים או נס קפה
לקרם:
2 שמנת מתוקה 
2 איסטנד פודינק וניל 
כוס וחצי חלב 
כפית וחצי נס קפה

אופן הכנה 

1. מכינים את התחתית: לערבב הכל יחד ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות 40 דקות. 
2. כשהעוגה יוצאת חמה להמיס שוקולד מריר ולשפוך על העוגה לתת לזה להתקרר.
3. מכינים את הקרם: בקערה מקציפים את החמורים לקרם ביחד עד לקבלת קצפת יציבה.
4. לשים את הקצפת, אח״כ לפזר את הקדאיף מלמעלה ולמקרר.
 

שאלות ותשובות:

שאלה: כמה שוקולד מריר?
תשובה: חבילה אחת.
שאלה: אופים את השערות קדאיף?
תשובה: את הקדאיף את שמה על מחבת עם טיפה שמן ומשחימה אותו.
שאלה: במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים פרווה?
תשובה: במים או מיץ תפוזים.
שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: תבנית קוטר 26.
שאלה: אפשר להכין בתבנית בינונית חד פעמי?
תשובה: כן אפשר.
 
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements