עוגת בראוניז וקדאיף עוגה אליפות, קלה להכנה וטעימה במיוחד שמתיאמה כקינוח לאורחים ולחברים.
מתכון באדיבות: Sapir Shasha – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגתבראוניז וקדאיף
מצרכים
לתחתית:
4 ביצים
1כוס סוכר
1 שמן
1 כוס שוקולית
1 כוס קמח תופח
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 כוס מים או נס קפה
לקרם:
2 שמנת מתוקה
2 איסטנד פודינק וניל
כוס וחצי חלב
כפית וחצי נס קפה
אופן הכנה
1. מכינים את התחתית: לערבב הכל יחד ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות 40 דקות.
2. כשהעוגה יוצאת חמה להמיס שוקולד מריר ולשפוך על העוגה לתת לזה להתקרר.
3. מכינים את הקרם: בקערה מקציפים את החמורים לקרם ביחד עד לקבלת קצפת יציבה.
4. לשים את הקצפת, אח״כ לפזר את הקדאיף מלמעלה ולמקרר.
שאלות ותשובות:
שאלה: כמה שוקולד מריר?
תשובה: חבילה אחת.
שאלה: אופים את השערות קדאיף?
תשובה: את הקדאיף את שמה על מחבת עם טיפה שמן ומשחימה אותו.
שאלה: במה אפשר להחליף את החלב אם רוצים פרווה?
תשובה: במים או מיץ תפוזים.
שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: תבנית קוטר 26.
שאלה: אפשר להכין בתבנית בינונית חד פעמי?
תשובה: כן אפשר.
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
נראה שיש שוקולד או עוגה מעל הקרם ,יכול להיות שחסר משהו במתכון?