| | | | |

ספינג מרוקאי אוורירי אורגינל

מתכון לספינג' מרוקאי אורגינל, אוורירי וטעים, שקל להכי ויש גם סרטון הכנה.
בהשראת: איילה מרציאנו מלול
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
ספינג מרוקאי אורגינל

ספינג מרוקאי אורגינל ואוורירי שחייבים להכין לפני שיסתיים החג! מתכון לספינג' אוורירי וטעים, שכמוהו לא אכלתם ובטח לא תמצאו במאפיות!

אם עוד לא הכנתם ספינג' בחג הזה, וגם אם הכנתם, אתם חייבים לטעום את הספינג' שבמתכון הזה! מתכון לספינג' אוורירי, שמכינים בקלות ויוצא כל כך טעים שכולם יבקשו את המתכון.

מתכון לבצק קל, עם טעם עשיר במיוחד, שמכינים בקלות וכל ביס ממנו הנאה צרופה. מכינים ספינג' ומוותרים על סופגניות, כי פשוט לא תרצו להפסיק לאכול ממנו!

ספר המתכונים של איילה מרציאנו מלול

מתכון לספינג אוורירי
צילום: איילה מרציאנו מלול

למה באמת כדאי לכם: ספינג מרוקאי אורגינל

  • ספינג' מרוקאי אוורירי במיוחד ועם מרקם משגע שקשה לוותר!
  • כל כך טעים ומפנק שתמצאו עצמכם מכינים אותו בכל הזדמנות באירועים!
  • קינוח מושלם להכנה בחג החנוכה, במימונה או בכל אירוע מפנק!
  • מתכון פשוט שכולם יכולים להכין ויש גם סרטון הכנה!

שורה תחתונה: זה הפסד גדול לעבור את החג הזה בלי לאכול ספינג' מרוקאי, כל שכן ספינג' אוורירי כזה! 

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

ספינג מרוקאי אורגינל

ספינג מרוקאי אוורירי אורגינל

מתכון לספינג' מרוקאי אורגינל, אוורירי וטעים, שקל להכי ויש גם סרטון הכנה.
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: איילה מרציאנו מלול

ציוד

סיר טיגון עמוק

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 2 כפות שמרים
  • ½ כוס סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 ביצה (טרופה)
  • ¼ כוס שמן
  • 5 כוסות מים פושרים (של שתייה קרה)

מי שרוצה לטבול דבש:

  • 3 כוסות מים
  • 1 תפוז (סחוט)
  • קליפה מהתפוז (קטנה )
  • 2 כפות דבש
  • 1 קילו סוכר

אופן ההכנה

  • לנפות את הקמח, להוסיף 2 כפות שטוחות שמרים, חצי כוס סוכר, רבע כפית מלח לערבב היטב.
  • ליצור גומה באמצע להוסיף 1 ביצה טרופה ורבע כוס שמן ו5 כוסות מים פושרים של שתייה קרה.
  • לעבד היטב לבצק רך ודביק לכסות במקום חם ולתת תפיחה של שעה להכפלת הנפח.
  • לאחר שהכפיל נפחו מכינים קערת מים ותבנית עם נייר סופג ומחממים שמן בסיר טיגון עמוק.
  • כשהשמן חם מנמיכים לבינוני וזורקים בזהירות לשמן פלחי גזרים 3 דקים שומר על הצע ומתחילים לטגן.
  • מרטיבים את הידיים היטב ושולפים מהבצק חתיכה יוצרים חור ומטגנים להזהבה משתי צדדים.
  • מומלץ לפזר סוכר מייד אחרי הטיגון שיתפס היטב.

מי שרוצה לטבול דבש:

  • בסיר עמוק נבשל דבש 3 כוסות מים 1 תפוז סחוט קליפה קטנה מהתפוז ו2 כפות דבש וקילו סוכר - לבשל עד לסמיכות.

הערות וטיפים

מומלץ לפזר סוכר מייד אחרי הטיגון שיתפס היטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: ספינג מרוקאי אורגינל

מה נותנת הוספת הביצה?
רכות לבצק עד 3 ימים.
1 ק"ג סוכר לרוטב הדבש?
כן.
אפשר בלי ביצה?
אפשר בהחלט.
אפשר להשתמש בשמרים יבשים?
משתמשת רק ביבשים.

 


הבמה כולה שלכם:
ספינג אוורירי
צילום: אורית קמחי

"הכנתי לפני 20 דקות מתכון מוצלח וטעים אש!!!"
אורית קמחי

ספינג מרוקאי אורגינל
צילום: איילה מרציאנו מלול
ספינג אוורירי
צילום: איילה מרציאנו מלול
מתכון לספינג אוורירי
צילום: איילה מרציאנו מלול

רק עוד דבר אחד אחרון!

ספינג מרוקאי אורגינל 

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: מתכון לספינג אוורירי מאת: איילה מרציאנו

Similar Posts

4 Comments

    1. היי לאה, לא היה אזכור במתכון המקורי לגודל הכוס אך אנו ממליצים להשתמש בכוס אוניברסלית, בהצלחה ובתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?