Advertisements
| |

עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם

לא תפסיקו להכין אותם, מתכון אליפות פשוט מעדן כולם מחסלים ונהנים.
בהשראת: דבי ממן
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
עוגיות סהרונים
Advertisements

עוגיות סהרונים פרווה טעימות, שהכי קל להכין ואין מפנקות מהן לצד כוס שתייה חמה! מתכון קל שחייבים להכין!

אין כמו עוגייה טובה לצד כוס תה צמחים עשיר או כוס של קפה טוב, ולכן יש לנו את העוגיות הכי מושלמות שיש בשביל זה. עוגיות סהרונים פריכות, שכל ביס נמס בפה ומשדרג את הרגע בחיוך!

מתכון קל בטירוף, כל הרכיבים בקערה אחת והן תמיד יוצאות טעימות! עוגיות פרווה שהילדים אוהבים ואפשר להגיש אותן בכל זמן והן כל כך טעימות, שלא תוכלו לעבור לידן ולא לחטוף אחת לפחות!

ספר המתכונים של דבי ממן

 

עוגיות סהרונים פרווה
צילום: נורית נבו

Advertisements

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון פשוט ביותר שכולם יכולים להכין בבית בלי ידע באפייה!
  • עוגיות מדליקות בצורת סהרונים, שתמיד מושכות את תשומת הלב!
  • עוגיות פרווה שאפשר לאכול גם לאחר ארוחה בשרית!
  • אפשר להכין עם הילדים ולבלות איתם זמן איכות!

שורה תחתונה: תמיד צריך שיהיו עוגיות בבית לכל זמן שמתחשק ואם כבר, אז כדאי עוגיות סהרונים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות סהרונים

עוגיות סהרונים פרווה בטעם מושלם

לא תפסיקו להכין אותם, מתכון אליפות פשוט מעדן כולם מחסלים ונהנים.
ציון 4.22 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: דבי ממן

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
Advertisements

המצרכים

  • 4 כוסות קמח
  • 1 חבילה נטורינה / מרגרינה (200 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 1/2 כוס שמן
  • 2 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 שקית קוקוס (100 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • בקערה ללוש את כל החומרים היטב עד לקבלת בצק מגובש.
  • נכסה בניילון ונכניס לקירור בערך כשעה.
  • יוצרים סהרונים. מניחים על נייר אפייה בתבנית.
  • אופים בתנור בחום 180 מעלות במשך עשר דקות עד להזהבה קלה.
  • מפזרים אבקת סוכר בנדיבות. מקררים היטב ומאחסנים.
Advertisements

הערות וטיפים

יש שהכינו את העוגיות, רק עם חמאה ולא מרגרינה. ויצאו מעולות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגיות סהרונים

אפשר שקדים?
לא, עדיף קוקוס.
אפשר מחמאה?
כן, אפשרי.
אפשר להחליף את המרגרינה בשמן קוקוס?
לא ניסיתי.

 

עוגיות סהרונים
צילום: רותי טרבלסי
סהרונים מתכון
צילום: דבי ממן
עוגיות סהרונים פרווה
צילום: דבי ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: סהרונים מתכון מאת: דבי ממן, נורית רבו, רותי טרבלסי

Advertisements

Similar Posts

7 Comments

  1. היי
    הכנתי העוגיות יצא מושלם. הורדתי קצת מכמות הסוכר.
    אימצתי המתכון . ושיניתי צורה בחלק מהבצק.

    1. היי מרים, את הסהרונים מכינים ידנית: מגלגלים את הבצק בקמח. קורצים חתיכות בגודל קצת יותר מזית, עושים נקניק על השיש ומקפלים לצורת סהרון.בהצלחה!

      1. היי, הכנתי את העוגיות והן יצאו שטוחות, עקבתי אחרי כל השלבים, מדוע זה יצא ככה?

      2. היי שקד, באופן כללי אם העוגיות מתפשטות ונמרחות באפיה זה סימן למספר דברים:\
        חום נמוך מדי: התנור לא חומם מספיק לפני האפיה ,העוגיות נאפו בחום נמוך מידי.
        בצק: עיבוד יתר על המידה של הבצק, בצק שמכיל כמות נוזלים גדולה מדי, . בצק היה שומני ולא יציב (בדר"כ כשיש חמאה מומסת במתכון).
        לבסוף ייתכן שנייר האפייה היה חם מדי או שומן יתר על המידה.
        לא נורא לא להתייאש, אנחנו כאן תמיד ובהצלחה בפעם הבאה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements