Advertisements
|

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים

בצק נדיר ואורגינל לסיגרים מתוקים זיכרון ילדות במילוי שקדים/קוקוס מה שתרצו שניהם טעימים!
בהשראת: רונית פרץ
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
סיגרים מתוקים ממולאים שקדים + כולל סרטון גלגול
Advertisements

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים –

בצק נדיר ואורגינל לסיגרים מתוקים זיכרון ילדות,

בשיטת הרידוד במילוי שקדים/קוקוס מה שתרצו שניהם טעימים!

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים + כולל סרטון גלגול
צילום: רונית פרץ

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים + כולל סרטון גלגול

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים

בצק נדיר ואורגינל לסיגרים מתוקים זיכרון ילדות במילוי שקדים/קוקוס מה שתרצו שניהם טעימים!
ציון 4.46 על ידי 22 דירוגים
לדרג
באדיבות: רונית פרץ
Advertisements

המצרכים

לבצק:

  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מים
  • ¼ כוס חומץ
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • קמח (כמה שנכנס לבצק רך)

מילוי:

  • 4 כוסות שקדים טחונים
  • ¾ כוס סירופ סוכר

לסירופ:

  • 1 קילו סוכר
  • 3 כוסות מים
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • להעביר לשקית זילוף ולקרר שעה במקרר.
  • לתת לבצק מנוחה כשעה במקרר.
  • לקרוץ פיסות בצק לרדד למלא או לזלף.
  • לגלגל ולטגן לא לשרוף לקרר ולטבול בסירופ.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: סיגרים מתוקים ממולאים שקדים

במילוי השקדים ציינת להוסיף סירופ סוכר, מה הכוונה? זה סירופ שמכינים לבד או שמוכרים בחנויות?
אני מוסיפה לשקדים סירופ סוכר שהכנתי מראש שאתו אני טובלת את הסיגר המטוגן.
האם מבשלים את השקדים טחונים עם הסירופ?
אין צורך.
את הסיגרים עושים מהיום להיום נכון? האם הם טעימים גם מחר ? ואם אני רוצה לשבת?
זו עוגייה פריכה ועדינה מכינים סמוך להגשה.
מהמם אבל צריך הרבה סבלנות נכון?
כן ממי זו עבודת יד אחד אחד ולא במכונה הכול ידני והטעם שווה כל מאמץ.

 


הבמה כולה שלכם:

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים + כולל סרטון גלגול
צילום: רינת אלבז

"הבא לי להכין קניתי עלי סיגר
יום שישי האחרון מילאתי גם בשקדים תמרים ואגוזים יצא סוף!"
רינת אלבז

סיגרים מתוקים ממולאים שקדים + כולל סרטון גלגול
צילום: רותי אשר

"תודה לך על המתכון!"
רותי אשר


רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

Advertisements

Similar Posts

8 Comments

    1. היי ענת,
      אפשר להקפיא בשני המקרים. אנחנו באופן אישי מעדיפים להקפיא לפני טיגון.
      בהצלחה 🙂

  1. זה נראה נפלא אך עם כמות כזאת של סוכר אוותר
    אני מכינה מבצר פילו או בצק דומה אך הבצק ללא סוכר רק מעט השקדים.ואפשר לפדר באבקת סוכר

    1. היי לילי,
      את בהחלט יכולה להוריד בכמות הסוכר ועדיין להכין וליהנות 🙂
      בהצלחה!

  2. באתר הזה מתפרסמים מתכונים לא רציניים:
    כל מתכון הבל מלווה בתיאורים מפוצצים ("מעלף…").
    כמויות בברדק-ציון כמויות בכל מיני קודים ("כוס לשתיה חמה…", או כמו במתכון הזה, "קמח: כמה שלוקח…"
    לעיתים קרובות אין ציון לאיזו תבנית מתאים המתכון

    ניכר שאין כל פיקוח או בקרה על הפרסומים והאתר מקווה שזה יצליח איכשהו. אכן יש כמה מתכונים מוצלחים אבל לרוב זה רק גורם לחשוב שזה אתר פשוט לא רציני.

    1. היי,
      אנחנו ממש מתנצלים על החוויה הלא נעימה שהייתה לך עם האתר שלנו.
      נשמח לשתף אותך שממש בימים אלה אנחנו פועלים כדי לשפר את איכות המתכונים והאתר. מאחר שהיקף המתכונים הוא גדול מאוד, הפרויקט לוקח זמן אך בסופו של דבר התוצאה תהיה נהדרת 🙂
      מקווים שתישאר איתנו עד אז וגם בהמשך!

    1. היי ויקי, התוצאה לא תהיה 100% דומה, אך בהחלט ניתן להשתמש בבצק פילו כדי לקצר תהליכים. מקווים שעזרו, בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements