ארוחות צהריים

פשטידת בצל קלה ביותר + סרטון הכנה מלא

פשטידת בצל קלה, משביעה וטעימה ביותר –

ניתן לוותר על פירורי הלחם בשכבה העליונה, בכל זאת יוצא מושלם, מבטיחים!
מתכון בקלי קלות כולל סרטון הכנה מלא.

מתכון באדיבות: אורית לוי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

פשטידת בצל

מתכון: פשטידת בצל קלה ביותר

מצרכים – פשטידת בצל 

 

  • 4 יחידה בצל גדול
  • 3 יחידה ביצה
  • חצי כוס שמן קנולה
  • חצי כוס מים
  • שלושה רבעים כוס קמח תופח
  • 1 כף אבקת מרק בצל
  • 1 כף אבקת מרק עוף
  • 1 כפית מלח ופלפל
  • 2 כוס פירורי לחם

אופן הכנה – פשטידת בצל

לחמם תנור ל 180 מעלות

  • את הבצל חותכים לקוביות בגודל בינוני, לא רוצים קטן מדי כדי שעדיין נוכל להרגיש בטעם.
  • אחר כך מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים הכל טוב טוב
  • עכשיו באמצעות שמן או מרגרינה פרווה משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס של התבנית.
  • את התערובת שופכים עכשיו על הבסיז
  • לא הכרחי (אבל מוסיף הרבה) – מפזרים מעל לתערובת עוד פירורי לחם עד שמכסים הכל
  • אופים בחום 180 מעלות כ- 40 דקות או עד שמזהיב ומשחים..

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

סרטון אופן הכנה – פשטידת בצל
 

שאלות ותשובות

שאלה: מה ההבדל בין בצל חי או שנצרף בצל מטוגן?
תשובה: בטעם שמתקבל כמובן

שאלה: במתכון כתוב 2 כוס פירורי לחם, זה נכון?
תשובה: 2 כוסות לציפוי התבנית בתחתית ולמעלה

שאלה: לא הבנתי לגבי הקמח תופח . מה זה שלושת רבעים קמח?
תשובה: שלושה רבעים כוס קמח. כמעט עד סוף הכוס.

תמונות ותגובות מהגולשים: פשטידת בצל

  • ישראלה פלג: “התמכרתי לפשטידה אני מכינה אותה כל שישי.את אלופה”
  • סימונה כהן: “הכנתי אותה היום יצא מעלףףףף תודה אורית הנסיכה👍”
  • ירדנה מסיקר: “גם אני הכנתי… יצא טעים מאוד.”

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close