|

פסטה קונכיות ממולאות

פסטה קונכיות במילוי קציצות בשר. מתכון קל לארוחה עשירה ומלאה לכל המשפחה.
בהשראת: מורן תורג'מן
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
פסטה קונכיות גדולות

פסטה קונכיות גדולות במילוי בשר, ארוחה משגעת, קלה להכנה, עשירה ומפנקת שמכינים בסיר אחד!

לפעמים, כשלא מתחשק לי להעמיד אין־ספור סירים על הגז ולעמוד כל היום המטבח, אני מכינה פסטה קונכיות גדולות במילוי קציצות בשר. ארוחה מלאה ועשירה, שמכילה גם פחמימות וגם חלבונים, שתמיד אוכלים אצלנו בבית בהנאה מרובה!

קבלו מתכון של קונכיות פסטה ממולאות בבשר, ותהיה ארוחה מפנקת ומזינה שכל המשפחה והאורחים יזללו בשמחה! מתכון של פסטה קונכיות שקל להכין והכי כיף שכל הטוב הזה מתרחש בסיר אחד בלבד!

קונכיות פסטה ממולאות
צילום: עליזה איינשטיין גנה

למה באמת כדאי לכם: פסטה קונכיות גדולות

  • מתכון פשוט וקל להכנה, שכיף להכין שלא מתחשק לבלות את כל היום במטבח!
  • ארוחה מרשימה מפנקת, ששכל המשפחה והאורחים יאכלו בהנאה ובחיוך!
  • ארוחה מושלמת שאפשר להגיש בתור ארוחת צהריים או בתור ארוחת ערב!
  • ארוחה מלאה ומזינה שמכילה גם פחמימות וגם חלבונים!

שורה תחתונה: במקום להכין סיר קציצות ברוטב וסיר של תוספת, מכינים אותם יחד ונהנים ממגוון הטעמים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

פסטה קונכיות גדולות

פסטה קונכיות ממולאות

פסטה קונכיות במילוי קציצות בשר. מתכון קל לארוחה עשירה ומלאה לכל המשפחה.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מורן תורג'מן

ציוד

סיר בישול בינוני
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל

המצרכים

  • 1 חבילה קונכיות פסטה (400 גרם)

לתערובת הבשר:

  • בשר צלעות טחון (400 גרם )
  • 1 חופן פטרוזיליה וכוסברה (קצוצים)
  • 1 בצל (קצוץ)
  • ½ כפית שום (כתוש)
  • כורכום (מעט )
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • 1 כפית תבלין לקציצות
  • שמן (מעט )
  • ¼ כוס מים מעורבבים עם רבע כפית סודה לשתייה

להכנת הרוטב:

  • 2 בצלים (קצוצים)
  • 4 שיני שום (קצוצות)
  • 3 עגבניות (מקולפות וחתוכות לקוביות)
  • סוכר (מעט)
  • 3 חבילות רסק קטן (375 גרם)
  • 1 כף פפריקה אדומה
  • כורכום (קורט )
  • 1 כפית כמון
  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (מעט)
  • 1 כפית שום כתוש
  • 2 כוסות מים (המים צריכים לכסות את הקונכיות)
  • 1 כף מרק עוף
  • כוסברה קצוצה (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • נערבב היטב את מצרכי תערובת הבשר ולתת לנוח 20 דקות.
  • נבשל קונכיות במים רותחים 10 דקות. לסנן ולשים קציצה בכל קונכייה.
  • נטגן בסיר רחב בצלים, להוסיף שיני שום, עגבניות, קורט סוכר, רסק, פפריקה אדומה, קורט כורכום, כפית כמון, מלח ופלפל שחור, כפית שום כתוש ובערך 2 כוסות מים (המים צריכים לכסות את הקונכיות).
  • להביא לרתיחה ולהוסיף כף גדושה מרק עוף.
  • להניח בשכבה אחידה את הקונכיות ולבשל בערך 40 דקות עם מכסה ועל אש נמוכה.
  • להרטיב מדי פעם את הקונכיות עם הרוטב. ניתן לעטר בכוסברה קצוצה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
קונכיות פסטה
צילום: ספיר כהן

"הכנתי, תודה לך מתכון מוצלח!!"
ספיר כהן

קונכיות פסטה ממולאות
צילום: מיה אזולאי

"גם אני הכנתי..מושלם!"
מיה אזולאי

קונכיות פסטה
צילום: שירן לוי

"טעים טעים!"
שירן לוי


רק עוד דבר אחד אחרון!

שעת ערב, כל המשפחה בבית וכל המשפחה רעבה? לא להילחץ – אלא לדפדף!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Moran Turgeman

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?