| | |

מתכון לפחזניות קלות להכנה

פחזניות מטריפות עם מילוי קרם שמנת מפנק, קלות להכנה ותמיד מצליחות!
בהשראת: מיטל חיות
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות או לא להיות וזה מתכון שצריך להכפיל בו את הכמויות! מתכון לפחזניות שיטריפו את כל מי שיטעם!

פחזניות הן אחד הקינוחים האלגנטיים שיש וגם אחד הטעימים שיש, כשמכינים אותן כראוי. אז כדי שתוכלו להכין פחזניות שתמיד מצליחות דאגנו לכם למתכון פשוט שאין מצב שלא יצליח לכם!

מתכון לפחזניות קל, ויש גם טיפים כדי שייצאו לכם פחזניות שלא נופלות באפייה ושכל אחת תהיה דוגמנית! כל כך טעימות, עם קרם שמנת מפנק שכולם, מקטן ועד גדול, יריבו על הפחזנית האחרונה!

ספר המתכונים של מיטל חיות

 

פחזניות שתמיד מצליחות
צילום: מיטל חיות

למה באמת כדאי לכם: מתכון לפחזניות שלא נופלות

  • מתכון לפחזניות שתמיד מצליחות ואין צורך לחשוש מלהכין!
  • כל כך טעימות ואלגנטיות שהן יהיו כוכבות גדולות בכל אירוע!
  • ניתן להמיר את רכיבי החלב לרכיבים צמחיים ולהכין פרווה!
  • אפשר להכפיל כמויות והן יישארו טריות במשך כ־5 ימים במקרר!

שורה תחתונה: פחזניות שלא נופלות, שלא משנה איך תכינו, הן תמיד יגנבו את ההצגה, גם במראה וגם בטעם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה

פחזניות שלא נופלות
צילום: מיטל חיות
פחזניות מתכון
צילום: מיטל חיות
פחזניות שתמיד מצליחות
צילום: מיטל חיות
פחזניות שלא נופלות
צילום: מיטל חיות
פחזניות מתכון
צילום: מיטל חיות
פחזניות שתמיד מצליחות

מתכון לפחזניות קלות להכנה

פחזניות מטריפות עם מילוי קרם שמנת מפנק, קלות להכנה ותמיד מצליחות!
ציון 4.75 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 20 פחזניות
באדיבות: מיטל חיות

ציוד

כוס מידה אוניברסלית
מיקסר
קלחת
שק זילוף עם צנטר כוכב
2 תבניות אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 כוס מים
  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • ½ כפית סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 4 ביצים

למילוי :

  • 2 מכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • ½1 כוסות חלב
  • ½1 חבילות אינסטנט פודינג וניל (160 גרם)
  • ½1 כפיות אבקת סוכר

לקישוט:

  • 1 חפיסה שוקולד (מומס - אפשר גם מריר)
  • אבקת סוכר (לפיזור בנדיבות)

אופן ההכנה

  • בקלחת לשים מים חמאה סוכר ומלח.
  • להביא לרתיחה ולהוסיף את הכוס קמח.
  • נמשיך על אש נמוכה לערבב 1-2 דקות תוך כדי עד למרקם חלק (שהבצק יפרד מדפנות הקלחת).
  • נעביר למיקסר עם וו גיטרה ונמתין 2 דקות לקירור.
  • נוסיף ביצה ביצה רק כשנבלעת הראשונה והבצק מתגבש נוסיף עוד ביצה.
  • נשים את העיסה בשק זילוף עם צנטר כוכב ☆.
  • נזלף על נייר אפיה ללא צורך בשימון. צריך מרחב כי הם גודלות .
  • נשים בתנור שחומם מראש על 200° 20 דקות על טורבו.

מילוי:

  • מקציפים את חומרי המילוי עד לקבלת קצף עמיד.
  • מזלפים ומקשטים מעל.

הערות וטיפים

  • לתת לבצק כמה דקות בודדות מנוחה ולהתקרר לפני הוספת הביצים.
  • בהוספת הביצים רק שהביצה נספגת ממש בבצק להוסיף את השנייה וכך את השלישית והרביעית.
  • בתום ה 20 דקות לא לפתוח ישר את כל התנור!
  • בעדינות לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן לשים כף עץ שתשמור על החריץ ולחכות 5 דקות. אחרת יצנחו ולא יישארו גבוהות!
  • רק שהתנור מגיע ל 200 מעלות להכניס את הפחזניות!.
  • ניתן גם להקפיא. שעה לפני ההגשה להוציא מהמקפיא.(נשמר מצוין)
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון לפחזניות

כמה זמן ניתן להשאיר אותם במקרר?
5 ימים בכיף.
אם אין לי מיקסר גדול יכולה לעשות ידני?
ברור אפשרי ביותר.
מה הכוונה לפתוח מעט לקבלת חריץ קטן ולשים כף עץ, זה חייב?
כשמסתיים הזמן לפתוח טיפה את התנור לא עד הסוף לעוד 5 דקות בעזרת בכף עץ.
האם ניתן להחליף למחמאה כדי שיהיה פרווה?
כמובן, מחמאה או כוס שמן. וקצפת צמחית כמובן.
מזה קלחת? סורי על הבורות, דבר שני לא הבנתי על כך אחרי ה 20 דקות רשמת לא לפתוח ואז למטה רשמת לפתוח ולהשים כך עץ התכוונת כף עץ ? ולפתוח לאט אחרי 20 דקות?
חיימיי קלחת זה הסיר הקטן עם הידית… כמו שמכינים ביצים קשות ולפתוח מעט מעט אחרי 20 דק' על מנת ליצור חריץ קטנטן של אויר להשוואת טמפרטורה שלא יצנחו… (לשים כף עץ).

 


הבמה כולה שלכם:
פחזניות שלא נופלות
צילום: מאיה שלגונוב

"וואי עשיתי והבצק באמת יוצא רך וטעים תודה רבה על המתכון!!!
באמת מפורט בצורה הטובה ביותר שיכולה להיות!"
מאיה שלגונוב

פחזניות מתכון
צילום: מיכל שיזף

"הכנתי את המתכון שלך ויצא מצוין!!
כל פעם שהכנתי עד היום הן היו נופלות והופכות לפיתה.
עדיין 4 נפלו לי אבל כל היתר יצאו אליפות… תודה!"
מיכל שיזף

פחזניות שתמיד מצליחות
צילום: שירה בן-מויאל

"מיטל יא אלופה!!! ממש תודה. תמיד פחדתי להכין והנה בזכותך ובזכות ההסבר
המפורט החלטתי לנסות וזה ממש ממש קלי קלות וטעים ממש
אגב המרתי את החמאה בשמן כדי שיהיה פרווה למילוי פרגיות
והן ממש נדירות … חג שמח ושוב תודה!"
שירה בן-מויאל

פחזניות מתכון
צילום: מיטל חיות

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: פחזניות מתכון מאת: מיטל חיות

Similar Posts

8 Comments

    1. היי מוטי,
      אכן כן, תודה רבה ששמת לב וכתבת לנו. הכוונה היא לכפית וחצי.
      בהצלחה 🙂

  1. הכנתי את המתכון, וכבר אחרי 3 ביצים הבצק נהיה ממש דליל ולא הצליח להחזיק את עצמו בזילוף

    1. אם הבצק דליל מדי, כנראה שהוספת הביצים נעשתה מהר מדי. כיוון שלא ניתן להוסיף קמח לבצק, יש להכין רביכה חדשה ולהוסיפה לבצק.

    1. כן, נעביר את הבצק למיקסר ונפעיל אותו למשך שתי דקות, בין היתר בכדי לקרר מעט את הבצק לפני שנוסיף את הביצים.

      1. הכנתי את הפחזניות. השתמשתי בשמנת אחת והמילוי הספיק לכולן. הכנתי 19 פחזניות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?