Advertisements
| | | |

עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים

עוגת תפוזים בחושה, עם טעם מטריף וריח משכר חושים בדקות ספורות של עבודה!
בהשראת: דלית וגמן-קרוב
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות
Advertisements

עוגת תפוזים בחושה מנצחת, שמכינים בכמה דקות ויוצאת עם נפלא וריח משכר!

עוגות בחושות הן המומחיות שלי ועוגת תפוזים היא העוגה הכי טעימה שיש! פעם נהגתי להכין רק את העוגה הזו מרוב שהיא כל כך טעימה. היום, מאחר שיש דרישות נוספות מדיירי הבית אני מכינה אותה במקביל לעוגות נוספות כדי שכולם יהנו.

המתכון הכי קל שתכינו, כל הרכיבים במיקסר, ללא הפרדת ביצים, דקות בודדות של הכנה ויש לכם עוגה בתנור מפיצה בכל הבית ריח מטריף ומשכר חושים!

עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות
צילום: דלית וגמן-קרוב

Advertisements

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוזים

    • דקות בודדות של עבודה ויש לכם עוגה מושלמת לכל אירוע או סתם ליום חול!
    • מתכון מושלם להכנה כשמגיעים אורחים לא צפויים!
    • כל כך טעימה שתחפשו תירוץ לעבור במטבח ולגנוב לעצמכם פרוסה!
    • אפשר לשדרג אותה עם תוספת פירות יבשים מכל סוג שמתחשק!

שורה תחתונה: עוגה קלאסית, קלה להכנה ובדקות ספורות יש לכם עוגה בתנור! כל כך טעימה שאסור לוותר על העונג הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות

עוגת תפוזים בחושה ללא הפרדת ביצים

עוגת תפוזים בחושה, עם טעם מטריף וריח משכר חושים בדקות ספורות של עבודה!
ציון 4.41 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: דלית וגמן-קרוב

ציוד

שתי תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
Advertisements

המצרכים

  • 3 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס שמן קנולה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל (אוסם - 80 גרם)
  • ½ 1 כוסות קמח אוסם פלוס תופח (או קמח תופח רגיל)
  • ½ כוס קוקוס טחון
  • 1 כוס מיץ תפוזים
Advertisements

אופן ההכנה

  • העוגה ללא הפרדת ביצים - מכניסים הכל ביחד במיקסר.
  • נתחיל עם הביצים הסוכר ופודינג.
  • נמשיך עם המצרכים הרטובים.
  • ובסוף נכניס את הקמח והקוקוס.
  • נחלק את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות היטב.
  • נכניס לתנור שחומם מראש על חום בינוני 180 מעלות למשך 40 דקות.
  • בודקים שמוכן עם קיסם, באמצע העוגה, אם יוצא יבש אז לכבות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים בחושה

מה זה אומר כוס וחצי פלוס תופח?
הקמח החדש של אוסם קמח פלוס בתוספת קמח מלא.
כשהעוגה יוצאת לא צריך להרטיב? רק אבקת סוכר?
אפשר חצי כוס מיץ תפוזים לחמם דקה במיקרוגל וכשהעוגה מוכנה להרטיב אותה.
מה ניתן במקום קוקוס?
שוקולד צ'יפס, שקדים טחונים.
כמה קמח אם משתמשים ברגיל?
אותה כמות ושקית אבקת אפייה.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות
צילום: חגית כהן

"הכנתי וכל המשפחה אהבה, מתכון מעולה!"
ג'נט

עוגת תפוזים בחושה - מוכנה בדקות
צילום: יפית מדיני

"מתכון נפלא פיזרתי לפני האפייה מעט סוכר חום
שקדים פרוסים וקינמון יצא משגע!"
יפית מדיני

"דלית יקרה, העוגה הזאת אששששש,
מדהימה כמוך, תודה!"
דרורית שלי שושן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת תפוזים בחושה

אין יותר מספק מאותם הרגעים שבהם תופסים אותנו לא מוכנים,
ובכל זאת, בכמה פעולות אנחנו מכינים הפתעה טעימה וגורפת מחמאות!

מקור: Dalit Wagman-karov

Advertisements

Similar Posts

4 Comments

  1. 4 stars
    היי, הכנתי את העוגה פעם ראשונה ויצאה מעולה! מאז הכנתי אותה עוד 3 פעמים ובכל הפעמים יצאה דחוסה מאוד משום מה, מה יכולה להיות הסיבה? לא מצליחה לשחזר את ההצלחה הראשונה.

    1. היי רעות,
      לרוב, עוגות דחוסות הן תוצאה של ערבוב יתר שגורם להן לאבד את האווריריות.
      בפעם הבאה, נסי לערבב כמה שפחות כדי לאחד את העיסה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements