עוגת גבינה אפוייה מושלמת – עוגת הגבינה המושלמת של הילה ליברטי.
עוגת גבינה אפויה קלאסית. אוורירית, עשירה וטעימה. רוצו להכין!
מצרכים – עוגת גבינה אפוייה מושלמת
6 יחידה ביצים
750 גרם גבינה לבנה 5%
1 שקית אינסטנט וניל
4 כף קורנפלור
אחד כוס סוכר
רבע כפית תמצית וניל
רבע כפית גרידת לימון
אופן הכנה – עוגת גבינה אפוייה מושלמת
לחמם תנור ל 190 -200 מעלות
- להפריד ביצים ולהקציף חלבונים עם כוס סוכר. לקצף יציב לא נוקשה מידי ולא דליל מידי את הסוכר בהדרגה…
- בקערה אחרת לערבב לתערובת חלקה,את הגבינה, החלמונים ושאר המצרכים.לאחד את התערובות בתנועת קיפול.
- לשמן מעט את תבנית העוגה -לשים בתחתית התנור תבנית מים חמים, להניח את העוגה על רשת התנור. או בתוך המים החמים כשתבנית העוגה(הרינג) עטוף היטב בנייר אפיה ובנייר כסף מסביבו שלא יחדרו מים.
- לאפות ע ל 190-200 מעלות כ15 דק או עד שמזהיב החלק העליון של העוגה..
- להנמיך את המעלות ל 150-160 ולאפות כשעה ורבע.לאחר האפיה .
- להשאיר בתנור כשעה מבלי לפתוח את דלת התנור. לאחר כשעה להוציא את העוגה.
- לקרר על השיש ולהכניס ללילה למקרר.
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
#הערות:
- ניתן לאפות בתבנית 26 עגולה/בסיר גחנון /או ברינג 22'20 /תבנית מלבנית חד"פ -22*30 .אני אפיתי ברינג.
- להניח נייר כסף ועליו נייר אפיה ולהניח את הרינג.לסגור היטב את נייר הכסף והאפיה מסביב לרינג וליצור מעין תבנית.
- ניתן לקשט עם קצפת פירות העונה או פירות משומרים.
קישור למתכון המקורי: ללחוץ כאן
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
עוגת גבינה פשוטה
עוגת גבינה קלאסית
עוגת גבינה קרין גורן
עוגת גבינה אפויה גבוהה
עוגת גבינה אפויה קרין גורן
עוגת גבינה אפויה עם שמנת חמוצה
עוגת גבינה אפויה מתכון
עוגת גבינה בחושה אפויה