| |

מתכון לפנקייק קמח תופח אוורירי

פנקייק אוורירי פרווה, מקמח תופח, קל להכנה לפינוק מושלם לילדים.
בהשראת: נורית רבו
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים

פנקייק קמח תופח, פנקייק אוורירי במיוחד שכיף לאכול עם כל תוספת מתוקה או מלוחה.

 

אין פנקייק יותר כיפי לאכילה מפנקייק אוורירי שסופג את כל הרטבים ויצר חגיגה מטורפת של ארוחה. לא לכולם יוצאים פנקייקים אווריריים כי לא כל מתכון ממש נכון ומדויק לשם כך.

 

קבלו מתכון פנקייק אוורירי במיוחד שהילדים יטרפו ולא יפסיקו לחייך באותו יום, כי בחיוך של הילדים זה הכול! המתכון הכי קל שיש, מתכון לפנקייק פרווה , פנקייק קמח תופח שאפשר להכין אפילו בתור קינוח לאחר ארוחה בשרית. 

ספר המתכונים של נורית רבו

מתכון לפנקייק קמח תופח אוורירי
צילום: נורית רבו

 

למה באמת כדאי לכם: פנקייק קמח תופח

  • מתכון לפנקייק פרווה שאפשר להכין גם לאחר ארוחה בשרית!
  • מנה טעימה שאפשר לאכול עם כל תוספת שבוחרים וגם בלי!
  •  פנקייק קמח תופח כל כך קלים שאפשר להכין מעכשיו לעכשיו בקלות
  • ארוחה שגורמת לכל הילדים לחייך בלי סוף!

 

שורה תחתונה: פנקייק קמח תופח יכול להיות ארוחה או קינוח בכל עת, מושלם לפינוק הילדים ולבילוי זמן איכות איתם!

מתכון לפנקייק קמח תופח אוורירי

פנקייק אוורירי פרווה, מקמח תופח, קל להכנה לפינוק מושלם לילדים.
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 10 פנקייקים
זמן הכנה: 5 minutes
סה״כ זמן: 20 minutes
באדיבות: נורית רבו

ציוד

כוס מדידה לאפייה
מיקסר או מטרפה
מחבט טפלון

המצרכים

  • 1 1/2 כוס קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן
  • 1 פקק תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר או במטרפה עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • משמנים מעט ומחממים מחבת טפלון.
  • לוקחים בעזרת מצקת מהבלילה ויוצקים כשהמחבת חם.
    מתכון לפנקייק
  • כשמבעבע והצדדים משחימים מעט להפוך. מטגנים עד להזהבה יפה.
    מתכון לפנקייק
  • להגיש חם עם סירופ מייפל/ סירופ שוקולד/ תותים או ריבה וכל מה שאתם הכי אוהבים.

סרטון

הערות וטיפים

  1. כוס מדידה לאפייה = כוס זכוכית עם הידית – הנה תמונה 
  2. לכמות: 10 עד 12 פנקייקים
  3. ניתן לפזר אבקת סוכר בנדיבות למי שאוהב.
  4. המתכון לפנקייק קל מאוד להכנה, אבל בכל מקרה שיש לכם שאלות או שלב כלשהו שלא הבנתם מההסבר ומהשאלות והתשובות, מוזמנים לרשום לנו בשרשור התגובות לפוסט. בנוסף, לא לשכוח לדרג את המתכון במידה והכנתם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות ותשובות להכנת: פנקייק קמח תופח

שאלה: אפשר קמח רגיל ואבקת אפיה? תשובה: כן כוס וחצי קמח רגיל כפית אבקת אפייה מנופים.
שאלה: אפשר בכוס חד פעמי שתיה קרה או שתיה חמה? תשובה: תנסי בחד"פ שתייה חמה.
שאלה: איך הם יוצאים עגולים ועבים? הם לא מתפזרים כשיוצקים בתבנית? תשובה: שמה מעט מהכמות וזה תופח ולא מתפזר בכלל.
שאלה: איזה יפים! איך יוצא להם צבע כזה אחיד? את משמנת את המחבת? תשובה: כן בהתחלה משמנת ומנגבת אותה עם נייר ספוג זו מחבת שיש שחור כבדה.
שאלה: אם מכינים מחר מה לעשות? תשובה: תכיני את הבלילה ושמרי מכוסה ומחר תיעשי בבוקר.
שאלה: יש אפשרות בלי מיקסר? תשובה: תיעשי עם מטרפה ידנית.
שאלה: במידה ואין לי תמצית וניל זה כזה קריטי? תשובה: תוסיפי שקית סוכר וניל.
שאלה: וואו נראה מעולה, אם אני רוצה להכין פרווה פשוט להחליף את החלב במים? תשובה: אפשר מים ואפשר חלב סויה רגיל פרווה.
שאלה: מאיפה המחבת המושלמת? תשובה: זו מחבת פוד אפיל משיש שחור כבדה – בבקשה לינק לרכוש לחצו כאן.
שאלה: אפשר לשים במקרר לכמה שעות ולאחר מכן לעשות? תשובה: ניתן להכין את הבלילה לאותו היום אפשר גם בערב, כי זה עם ביצים. 
שאלה: איך עשית את הצורה? יש לך טיפ או שזה רינג? תשובה: בלי רינג שמתי באמצע המחבת ונתתי לפנקייק להתנפח באש בינונית ואז הפכתי לצד השני.
שאלה: אם אכין בערב פנקייקים ואקח לעבודה מחר האם זה יהיה אכיל? תשובה: זה נשאר טרי ואפשר לחמם 15 שניות במיקרוגל ואפשר גם להכין מהבלילה וופל בלגי ולהחליף את בשמן ל 20 גרם מחאה מומסת.
שאלה: הכנתי את המתכון לא פעם ולא פעמיים הם טעימים נורא מושלמים , אבל לא יוצא לי יפים ועגולים כמו שלך? תשובה: עם הנסיון זה ילך וישתפר, אבל חשוב לעבוד לפי ההוראות והטיפים, לחמם את המחבת טפלון ולשמן אותה בספריי שמן מעט באמצע, להנמיך את האש ולקחת מעט מהבלילה במצקת ולשפוך לאמצע של המחבת ולטגן על אש בינונית ולתת לזה להתנפח ולהפוך לצד שני.

 


הבמה כולה שלכם:
פנקייק קמח תופח

״מתכון מושלם ואפילו שזה בהיר לא יצא בצקי.. לא צילמתי את הכל יצא פשוט מושלם״

שלי ביתן

פנקייק קמח תופח
צילום: רימה אט

"מתכון מעולה!"

רימה אט

פנקייק קמח תופח
צילום: בת אל בן ישראל

אלופה! הילדים ממש נהנו!!"

בת אל בן ישראל

פנקייק קמח תופח
צילום: טל פרץ

"שבוע מבורך, מתכון סוף הדרך!"

טל פרץ

"הפנקייק המוצלח ביותר! אלופה מפנקת תבורכי"

דבי מימן

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

פנקייק קמח תופח אוורירי
צילום: נורית רבו

רק עוד דבר אחד אחרון!

בלילות הקיץ החמים אין כמו להתפנק על קינוח טעים, קליל ופשוט להכנה לצד כוס קפה קר ועל רקע בריזה קלה של אחרי שקיעה.

עוד קינוחים קלים מושלמים מחכים באתר,
אז כנסו ותהנו כי אין על פינוקים מתוקים וקלים לימים חמים!

 

Similar Posts

13 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?