קינוחים

פנקייק אוורירי ביותר

גם אתם לא יכולים לסרב כשאתם רואים פנקייק אוורירי חם שעכשיו הוכן? קבלו את המתכון לפנקייק הכי אוורירי הכי טעים והכי תופח שפשוט אי אפשר לסרב לו.  והטעם? פשוט מושלם נסו בעצמכם.

הפנקייק הזה הוא הקינוח האולטימטיבי והמושלם ביותר לפנק את הילדים, את המשפחה או את החברים,ההכנה עורכת מספר דקות בודדות כך שגם אם תהיו לחוצים בזמן, תוכלו להכין אותם בכיף ויצאו פשוט מושלם.

לאחר אלפי אלתורים וניסיונות כושלים של שנים בעבר, המתכון לפנקייק של נורית רבו הפך לאחד ממתכוני הפנקייק המוצלחים ביותר ברשת, הוא זכה בכינוי הזה בזכות האווריריות, הטעם הנפלא, והפשטות שלו.
המתכון מככב כבר שנים בבתים שלנו, מאות נשים ואמהות כבר הכינו אותו, וכולן התאהבו בפנקייק הזה, ללקק את הצבעות.

מוכנים? לעקוב אחרי המתכון ומבטיחים שיוצא מטורף.

מתכון באדיבות: נורית רבו

ספר המתכונים של נורית רבו

מתכון לפנקייק אוורירי

צפו בסרטון שלנו איך להכין פנקייק אוורירי ביתי מושלם ובקלות  

 

מתכון לפנקייק הכי אוורירי

מתכון פשוט וקל לפנקייק האוורירי ביותר!
0 from 0 votes
Print דרגו אותי
Prep Time: 5 minutes
Total Time: 20 minutes
Servings: 10 פנקייקים
Author: נורית רבו

ציוד

  • כוס מדידה לאפייה
  • מיקסר או מטרפה
  • מחבט טפלון

המצרכים

  • 1 1/2 כוס קמח תופח
  • 2 כפות סוכר
  • 3 שמן שמן
  • 1 פקק תמצית וניל
  • 3 ביצים
  • 1 כוס חלב

אופן ההכנה

  • מערבבים במיקסר או במטרפה עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
  • משמנים מעט ומחממים מחבת טפלון.
  • לוקחים בעזרת מצקת מהבלילה ויוצקים כשהמחבת חם.
  • כשמבעבע והצדדים משחימים מעט להפוך. מטגנים עד להזהבה יפה.
    מתכון לפנקייק
  • להגיש חם עם סירופ מייפל/ סירופ שוקולד/ תותים או ריבה וכל מה שאתם הכי אוהבים.

סרטון

Notes

  1. כוס מדידה לאפייה = כוס זכוכית עם הידית – הנה תמונה 
  2. לכמות: 10 עד 12 פנקייקים
  3. ניתן לפזר אבקת סוכר בנדיבות למי שאוהב.
  4. המתכון לפנקייק קל מאוד להכנה, אבל בכל מקרה שיש לכם שאלות או שלב כלשהו שלא הבנתם מההסבר ומהשאלות והתשובות, מוזמנים לרשום לנו בשרשור התגובות לפוסט. בנוסף, לא לשכוח לדרג את המתכון במידה והכנתם.
הכנת את המתכון? נשמח שתדרגי ותספרי לנו ולגולשות באתר על המתכון יותר ממוזמנות להגיב, לשאול או להעלות תמונות עם תוצאות המתכונים (נשמח מאוד). קחו חלק ותהיו שותפים ושותפות בספריית המתכונים של כולם.

שאלות ותשובות להכנת: פנקייק אוורירי

שאלה: אפשר קמח רגיל ואבקת אפיה? תשובה: כן כוס וחצי קמח רגיל כפית אבקת אפייה מנופים.
שאלה: אפשר בכוס חד פעמי שתיה קרה או שתיה חמה? תשובה: תנסי בחד”פ שתייה חמה.
שאלה: איך הם יוצאים עגולים ועבים? הם לא מתפזרים כשיוצקים בתבנית? תשובה: שמה מעט מהכמות וזה תופח ולא מתפזר בכלל.
שאלה: איזה יפים! איך יוצא להם צבע כזה אחיד? את משמנת את המחבת? תשובה: כן בהתחלה משמנת ומנגבת אותה עם נייר ספוג זו מחבת שיש שחור כבדה.
שאלה: אם מכינים מחר מה לעשות? תשובה: תכיני את הבלילה ושמרי מכוסה ומחר תיעשי בבוקר.
שאלה: יש אפשרות בלי מיקסר? תשובה: תיעשי עם מטרפה ידנית.
שאלה: במידה ואין לי תמצית וניל זה כזה קריטי? תשובה: תוסיפי שקית סוכר וניל.
שאלה: וואו נראה מעולה, אם אני רוצה להכין פרווה פשוט להחליף את החלב במים? תשובה: אפשר מים ואפשר חלב סויה רגיל פרווה.
שאלה: מאיפה המחבת המושלמת? תשובה: זו מחבת פוד אפיל משיש שחור כבדה – בבקשה לינק לרכוש לחצו כאן.
שאלה: אפשר לשים במקרר לכמה שעות ולאחר מכן לעשות? תשובה: ניתן להכין את הבלילה לאותו היום אפשר גם בערב, כי זה עם ביצים. 
שאלה: איך עשית את הצורה? יש לך טיפ או שזה רינג? תשובה: בלי רינג שמתי באמצע המחבת ונתתי לפנקייק להתנפח באש בינונית ואז הפכתי לצד השני.
שאלה: אם אכין בערב פנקייקים ואקח לעבודה מחר האם זה יהיה אכיל? תשובה: זה נשאר טרי ואפשר לחמם 15 שניות במיקרוגל ואפשר גם להכין מהבלילה וופל בלגי ולהחליף את בשמן ל 20 גרם מחאה מומסת.
שאלה: הכנתי את המתכון לא פעם ולא פעמיים הם טעימים נורא מושלמים , אבל לא יוצא לי יפים ועגולים כמו שלך? תשובה: עם הנסיון זה ילך וישתפר, אבל חשוב לעבוד לפי ההוראות והטיפים, לחמם את המחבת טפלון ולשמן אותה בספריי שמן מעט באמצע, להנמיך את האש ולקחת מעט מהבלילה במצקת ולשפוך לאמצע של המחבת ולטגן על אש בינונית ולתת לזה להתנפח ולהפוך לצד שני.

 

פנקייק


תגובות ותמונות מהגולשים : פנקייק אוורירי

  1. אורית מיכה דנינו:
    ״הכי טעים״
  2. דבי ממן:
    ״הפנקייק המוצלח ביותר! אלופה מפנקת תבורכי״
  3. סיגל דרעי:
    ״תמיד אני מכינה את הפנקייק שלך, אליפות!״
  4. שלי ביתן:
    ״מתכון מושלם ואפילו שזה בהיר לא יצא בצקי.. לא צילמתי את הכל יצא פשוט מושלם״
  5. אילנה זנזור:
    ״אני הכנתי יצא מושלם״
  6. Nesia Cohen:
    ״פעם ראשונה שיוצא לי מוצלח.מתכון מעולה.תודה רבה״
  7. Ortal Neeman:
    ״הכנתי את זה השבוע ממש אהבו את זה אך זה לא יצא תפוח כמו שלך״
  8. :Sima Cohen Dromi
    ״הכנתי יצא מוצלח וטעים מאוד.. קל מאוד להכנה, מומלץ״
  9. Hagit Gonen::
    ״מתכון מעולה באמת יוצאים פלפי , הרבה מתכונים ניסיתי״
  10. Lena Davidov:
    ״עשיתי עכשיו יצא מעולה, תודה על המתכון״
  11. Odelia Furer-weizman:
    ״יצא מעולה,תודה רבה״
  12. Noa Weiner:
    ״אחלה מתכון,תודה״
  13. Ayelet Danino Brami:
    ״הכנתי תודה לך יצא מדהים״
  14. Naomi Shein:
    ״מתכון מעולה, גם אני הכנתי״
  15. Lital Filber:
    ״הכנתי אתמול ויצא מושלם״
  16. Limor Razam Idan:
    ״ניסיתי עכשיו יצא מעולה לא להוסיף ולא להוריד כלום, טעים!״
  17. Yael Zvulony:
    ״הכנתי היום יצא מושלם!תודה רבה על המתכון!״
  18. Anat Grinberg:
    ״הכנתי יצא מעולה, שמרתי את המתכון״

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

 

 

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף קינוחים מושלמים אל תפספסו!

עוד כמה קינוחים מעניינים שחייבים להכיר:

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 7

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Recipe Rating




Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker