| | |

לחמניות גבינה וזיתים

המתכון שסחף את הרשת! לחמניות גבינה קלות ומהירות הכנה!
בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לחמניות גבינה וזיתים - לחמניות טעימות וממכרות שנחטפות בשניות

מתכון מעולה לילדים וגם מבוגרים – מתאים לארוחת בוקר או ערב!

לחמניות גבינה וזיתים רק לערבב וישר לתוך התנור!

טעימות וממכרות שנחטפות בשניות – רוצו להכין!

ספר המתכונים של אילנה לוי   

לחמניות גבינה וזיתים - לחמניות טעימות וממכרות שנחטפות בשניות
צילום: אילנה לוי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

לחמניות גבינה וזיתים - לחמניות טעימות וממכרות שנחטפות בשניות

לחמניות גבינה וזיתים

המתכון שסחף את הרשת! לחמניות גבינה קלות ומהירות הכנה!
ציון 4.31 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: אילנה לוי

המצרכים

  • 3 כוסות קמח תופח
  • 3 ביצים
  • 1 חבילת קוטג' 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת גבינת חמד 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת גבינה צפתית פיראוס 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת גבינת סקי 5% (250 גרם)
  • 1 חבילת גבינה צהובה 9% (250 גרם)
  • 1 קופסה טבעות זיתים
  • ¼ כוס מים
  • מלח (לפי הטעם)
  • ½ כפית פלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט מגורד

אופן ההכנה

  • את כל הגבינות הקשות לגרד בפומפייה.
  • לערבב היטב את כל העיסה.
  • בידיים רטובות ליצור עיגולים ולהניח על נייר אפיה משומן קלות.
  • לפזר שומשום או כל מה שרוצים.
  • לרסס מעל במעט שמן ולאפות ב - 180 מעלות בתנור שחומם מראש כ- 30-25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: לחמניות גבינה

מה המרקם של גבינת חמד? במה אפשר להחליף אותה?
גבינת חמד היא מעט קשה ומלוחה. את יכולה להחליף בכל גבינה אחרת שאת רוצה זה לא כזה קריטי. אני שמה מה שיש לי באותו הרגע וזה תמיד יוצא טעים ומוצלח.
האם במקום מים ניתן גם להשתמש בחלב?
כן.
אין צורך בשמן /חמאה בכלל?
לא, בכלל אין.
לחמניות גבינה וזיתים - לחמניות טעימות וממכרות שנחטפות בשניות
צילום: אילנה לוי

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אילנה לוי

Similar Posts

2 Comments

    1. היי לילך!
      ברור, את יכולה להחליף את הזיתים באותה כמות של ירק שאת אוהבת, למשל.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?