[wp_ad_camp_1]
פרעצל ביתי פשוט קל וטעים –
מתכון לפרעצל ביתי קלאסי קל להכנה. גם פריך גם רך. להגיש חם וליהנות.
תודה ענקית לחלי הופמן על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.
[wp_ad_camp_4]
מצרכים – פרעצל ביתי פשוט קל וטעים
קילו קמח מנופה
50 גרם חמאה מומסת
2 כפות שמרים ( שמרית )
3 כפות סוכר
1 כף מלח
1/2 כוס חלב
בערך 2 כוסות מים פושרים
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה – פרעצל ביתי פשוט קל וטעים
לחמם תנור ל 180 מעלות
- מצרכים להכניס למיקסר הכל למשך כמה דקות , מתפיחים למשך חצי שעה.
- לאחר מכן נכין כדורים ונעגל לצורה של בייגל
- מתפיחים שוב, הפעם זמן של 20 דקות
- לבינתיים להרתיח מים עם כף אבקת סודה לשתייה ותמצית תה
- כאשר המים רותחים טובלים כל בייגל ל 10 שניות ולהניח על מגש משומן , למרוח בביצה , מלח עבה ובכל תוספת שבא לכם, למשל זעתר /
קצח/ שומשום - אופים התנור שחימנו מראש על 180 מעלות בערך ל30 דקות בתנור עד שמשחים ומקבל צבע יפה
[wp_ad_camp_5]
#שאלות ותשובות
שאלה:אפשר חלקית עם קמח כוסמין או מלא?
תשובה: לא ניסיתי אבל לא רואה איזו בעיה אבל רק באופן חלקי
שאלה:אפשר חלקית עם קמח כוסמין או מלא?
תשובה: לא ניסיתי אבל לא רואה איזו בעיה אבל רק באופן חלקי
שאלה: זה יוצא קריספי או כמו לחם?
תשובה: בחוץ קריספי בפנים לחם
תשובה: בחוץ קריספי בפנים לחם
שאלה: אפשר לא חלבי?
תשובה: אפשרי לא חלבי תשימי מחמאה במקום החמאה. ומים במקום החלב
תשובה: אפשרי לא חלבי תשימי מחמאה במקום החמאה. ומים במקום החלב
שאלה:איך עושים את הצורה של הבייגלה??
תשובה: תסתכלי בסרטון. מגלגלת לצורת נחש תופסת את 2 הפינות מבפנים ומעגלת לבייגל , כולי תקווה שהצלחתי להסביר , בהצלחה ??
תשובה: תסתכלי בסרטון. מגלגלת לצורת נחש תופסת את 2 הפינות מבפנים ומעגלת לבייגל , כולי תקווה שהצלחתי להסביר , בהצלחה ??
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
קישור למתכון המקורי כאן
[wp_ad_camp_2]
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
פרעצל מתוק
מתכון לפרעצל גרמני
פרעצל מתכון קרין גורן
מתכון לפרעצל אמיתי
מתכון לפרעצל ביתי
מתכון לפרעצל מלוח
פרעצל ויקיפדיה
בייגלה מתכון