| |

עוגת גבינה אפויה נפוליאון עם נוטלה

נראית פצצה וגם הטעם מטריף! המתכון כולל סרטון הכנה שיסביר הכל. רוצו להכין.
בהשראת: ג'קלין פדלון
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
עוגת גבינה נוטלה אוראו

עוגת גבינה אפויה עם אוראו ומראה נדיר! מתכון לעוגת גבינת נפוליאון, נוטלה ואוראו שלא תאמינו שאפשר להכין בבית!

אם בא לכם קצת להשתגע ולשגע את האורחים שלכם עם עוגה נדירה, זה בדיוק המתכון בשבילכם! מתכון לעוגה עם מראה מטריף ומיוחד, שכל שכבה בה כמו חלום והיא באמת נראית כמו עוגה שקונים רק בקונדיטוריות בוטיק.

אז אנחנו כאן כדי לנפץ לכם את האשליה ולומר לכם שהחלום הזה יכול לשבת אצלכם על שולחן הקינוחים ברגעים אלה ובכלום מאמץ! עוגת גבינה אפויה טעימה כל כך ונראית כאילו שהיא נלקחה מהאגדות!

ספר המתכונים של ג'קלין פדלון

 

עוגת גבינה נוטלה אוראו
צילום: ג'קלין פדלון

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון פשוט וברור להכנה ויש גם סרטון הכנה לעזר, שיהיה קל יותר!
  • עוגה מרשימה למראה, שלא תאמינו שהכנתם אותה לבד בבית!
  • כל כך טעימה ומפנקת שהאורחים עוד ידברו עליה במשך זמן רב!
  • שילוב טעמים מטריף של גבינת שמנת עם נוטלה ואוראו שיותר טעם נדיר!

 

שורה תחתונה: תכינו עוגת גבינה אפויה כזו ותצרו אירוע חלומי עבור כל האורחים ובני המשפחה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה נוטלה אוראו

עוגת גבינה אפויה נפוליאון עם נוטלה

נראית פצצה וגם הטעם מטריף! המתכון כולל סרטון הכנה שיסביר הכל. רוצו להכין.
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: ג'קלין פדלון

ציוד

תבנית קפיצית בקוטר 26
מעבד מזון
נייר אפייה
סיר קטן

המצרכים

לתחתית:

  • פירורי עוגיות אוראו (250 גרם )
  • חמאה מומסת (80 גרם )

למלית:

  • 1 קילו גבינת נפוליאון ( = 4 קופסאות ועוד 100 גרם)
  • שמנת מתוקה (175 גרם )
  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 190 נוטלה (190 גרם )

לציפוי גאנש:

  • 8 כפות נוטלה

אופן ההכנה

  • מפרידים את העוגיות ומגרדים את הקרם שבאמצע.
  • טוחנים את העוגיות במעבד מזון ומוסיפים את החמאה המומסת.
  • משטחים על תבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה בקוטר 24 אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 10 דקות.
  • שמים בקערת המיקס את הגבינות שמנת וסוכר בהדרגה עד לאיחוד.
  • מוסיפים את הפודינג וניל ואת הביצים אחד אחד מערבבים שוב עד שאין גושים עד לקבלת תערובת חלקה.
  • שופכים בקערה 1/3 תערובת ומוסיפים 190 גרם נוטלה ומערבבים ללא מיקסר עד לאיחוד.
  • שופכים את הבלילה הלבנה על התחתית ומעל את הבלילה עם הנוטלה ומקשקשים עם כפית.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות כשעה, ומקררים.

להכנת הגנאש:

  • שמים על הגז את השמנת עד סף רתיחה ומכניסים את הנוטלה, מערבבים עד לקבלת גנאש חלק.
  • שופכים על העוגה ומפזרים שבבי אגוזי לוז בסוכרים מכניסים לקירור להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

מה עושים עם המילוי של העוגיות?
מה שאת רוצה אבל לא בעוגה.
האם אפשר לשלב גבינה לבנה עם נפוליאון (פחות קלוריות)?
את יכולה לנסות אבל לא ממליצה כי העוגה צריכה להתייצב.
עוגת גבינה נוטלה אוראו
צילום: ג'קלין פדלון

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?