| |

לביבות כרובית אפויות בתנור

בהשראת: אילנה לוי
ציון 4.10 על ידי 11 דירוגים
לביבות כרובית

קבלו מתכון יוצא מן הכלל ללביבות כרובית אפויות בתנור שפשוט אין כמותן!

מתכון מדהים שפשוט יגרמו לכם להתמכר ומהר, כי זה המתכון הכי כיפי וטעים שיש, במיוחד למי שרוצה לשמור או לגוון!

מתכון מעולה ללא טיגון ובקלי קלות! מנת הצד המושלמת או שהלביבות המשגעות האלה יהיו הארוחה בעצמה. גם טעים וגם דיאטטי ובריא. מה צריך יותר מזה? מהרו להכין!

 

לביבות כרובית
קרדיט: אילנה לוי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

  1. לביבות כרובית

    לביבות כרובית אפויות בתנור

    ציון 4.10 על ידי 11 דירוגים
    לדרג
    באדיבות: אילנה לוי

    המצרכים

    • 2 כרוביות
    • 2 בצלים
    • 5 גבעולי בצל ירוק
    • צרור פטרוזיליה
    • 1/2 כוס שומשום
    • 3/4 כוס פירורי לחם
    • 2 כפות קמח
    • 2 ביצים
    • מלח
    • כפית פלפל שחור גרוס
    • מעט אגוז מוסקט מגורד

    אופן ההכנה

    • בסיר עם מים וחצי כף מלח לבשל עד ריכוך שתי כרוביות שטופות ומפורקות לפרחים.
    • לקרר, למעוך, להוסיף 2 בצלים קצוצים ומטוגנים, 5 גבעולי בצל ירוק חתוך דק, צרור פטרוזיליה קצוצה, חצי כוס שומשום, 3/4 כוס פירורי לחם, 2 כפות קמח, 2 ביצים, מלח, כפית פלפל שחור גרוס ומעט אגוז מוסקט מגורד.
    • לערבב היטב, ליצור לביבות ולהניח על נייר אפיה משומן ולרסס בשמן מעל.
    • לאפות ב-190 מעלות כ-35 דקות או עד שמזהיבים יפה.
    נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

    לביבות כרובית אפויות


שאלות נפוצות: לביבות כרובית

נראה מעולה! יעבוד לדעתך גם עם כרובית קפואה? אם כן איזו כמות לשים? תודה
תודה יקירה. נראה לי שכן, אותן הכמויות רק ויש לביבות כרובית מושלמות.
האם למעוך את הכרובית ממש לפירה או שישארו מעיכות קלות יותר?
תלוי איך אוהבים, אפשר גם ככה וגם ככה.
נראה מושלם. אפשר להכין מראש ולהקפיא את הלביבות כרובית?לא. אני לא ממליצה להקפיא כי הכרובית בזמן ההפשרה תגיר המון נוזלים ואפילו אם תכניסי שוב לתנור זה יהיה מיימי ורך. צריך לאכול אותם קרוב לזמן ההכנה.

רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: אילנה לוי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?