מתכוני שוקולדקינוחיםרולדות

סושי שוקולד

סושי שוקולד – לכל אוהבי השוקולד הבאנו לכם מתכון מיוחד. רולדה עם מראה כל כך מתוחכם ומתכון כל כך פשוט, שתגרוף מחמאות ותדהים את האורחים.. למה אתם מחכים?

מתכון באדיבות: מרינה סמינוב וקרדיט לירין לוי על התמונות.

 

מצרכים – סושי שוקולד

200 גרם שוקולד מריר
200 גרם שמנת מתוקה

מלית:
100 גרם שוקולד לבן
50 גרם שמנת מתוקה
150 שמנת מתוקה
50 גרם אינסטנט פודינג וניל
בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס

לציפוי:
קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון או פשוט איזה ציפוי שנראה לכם

אופן הכנה – סושי שוקולד

  1. נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרו 200 גרם שוקולד מריר
    200 גרם שמנת מתוקה
  2. מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות (מלבן) מרופדות בנייר אפייה
  3. מקפיאים שעה.
  4. להכנת המלית נשים חצי דקה במיקרו וממיסים 100 גרם שוקולד לבן 50 גרם שמנת מתוקה ומכניסים לקירור במקרר חצי שעה
  5. מוציאים מהמקרר מקציפים 150 שמנת מתוקה +50 גרם אינסטנט פודינג וניל+שוקולד לבן שקיררנו, בסוף מוסיפים 3/4 כוס קוקוס
  6. מעבירים לשקית זילוף.
  7. על תבנית קטנה עושים 3 פסים עבים,מעבירים למקפיא גם לשעה
  8.  לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות,על משטח סיליקון אם יש
  9. שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול
  10. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם קוקוס/קוקוס קלוי/ פתי בר טחון
  11. וזהו …..מי שרוצה יכול להמיס שוקולד לבן ולזלף מעל 

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

סושי שוקולד

 

#שאלות ותשובות:

שאלה: שלום איך את שמה את הקצפת עם השוקולד?
תשובה: במעבירה את המילוי לאחר שהיה חצי שעה בהקפאה לקצה הגנאש ואז מגלגלת
 
שאלה: עקבתי בדיוק אחרי המתכון שלך השוקולד כבר שעה במקפיא והוא לא קופא ברמה של לגלגל אותו כשאני מנסה להרים אותו הוא עדיין נוזלי הגיוני?
תשובה: צריך להשתמש בצריך שוקולד מריר איכותי מעל60% קקאו, זאת הסיבה שלוקח לו המון זמן לקפוא..
 
שאלה: אפשר להכין אותו הדבר חלבי??
תשובה: כן בוודאי
סושי שוקולד

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker