| |

עוגת תפוזים מייפל עשירה במיוחד

עוגה רכה ונימוחה עם מייפל מתוק ואגוזים עשירים, שפשוט נמסה בפה! 
בהשראת: הילה ליברטי
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
עוגת מיץ תפוזים

עוגת תפוזים עם מייפל ואגוזים, במרקם רך ומפנק. מתכון פשוט לעוגת מיץ תפוזים הכי מענגת שיש!

לקום בבוקר, להכין כוס שתייה חמה, לחתוך פרוסה של עוגת תפוזים מפנקת ולפתוח את היום בחיוך – ככה אני אוהבת להתחיל את היום שלי, עם שקט של בוקר וביס מתוק לצד קפה או תה צמחים.

אז קבלו את המתכון לעוגה הכי מפנקת שיש, שמכינים בקלות רבה ותוכלו גם אתם להתחיל את היום עם חיוך. כי כשהיום מתחיל בחיוך, כל היום ממשיך כך, והעוגה טעימה כל כך שתמצאו את עצמכם מתפנקים גם לאורך היום.

ספר המתכונים של הילה ליברטי

 

עוגת מיץ תפוזים
צילום: הילה ליברטי

למה באמת כדאי לכם:

  • מתכון קל ביותר, שמכינים ב־10 דקות וכולם יכולים להכין!
  • עוגת תפוזים עשירה במייפל ואגוזים שכל ביס ממנה חגיגה!
  • ניתן להמיר את המייפל בסילאן, למי שרוצה והעוגה עדיין יוצאת טעימה!
  • אפשר להכין כמו עוגה בחושה, עם הקצפת הביצים לקבלת מרקם אוורירי!

שורה תחתונה: לא משנה איך תכינו, אבל לפתוח את היום עם של עוגת תפוזים ישפיע על כל היום לטובה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת מיץ תפוזים

עוגת תפוזים מייפל עשירה במיוחד

עוגה רכה ונימוחה עם מייפל מתוק ואגוזים עשירים, שפשוט נמסה בפה! 
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
לדרג
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
כוס מידה חד פעמי קר

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • ¼1 כוסות סוכר
  • 5 ביצים (m)
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 חופן אגוזים (קצוצים)
  • 2-3 כפות מייפל / סילאן

אופן ההכנה

  • דבר ראשון נפריד את הביצים.
  • את החלבונים להקציף ולהוסיף סוכר בהדרגה עד שמקבלים קצף גבוה ותפוח.
  • להוסיף אז לקערה עם הקצף את החלמונים ,שמן, מיץ ואת הקמח. ולערבב הכל בעדינות.
  • לפזר מעל את האגוזים, על אחת מהתבניות, או שתיהן, איך שרוצים.
  • מכניסים לכ 35-40 דקות את התבניות בתנור שחיממנו מראש ל 170 מעלות.
  • לבדוק עם קיסם, אם יוצא יבש אז העוגה מוכנת.
  • ליצוק מעל את המייפל או הסילאן כשהעוגה מתקררת קצת.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת תפוזים

לא הבנתי במייפל איך יוצרים את השכבה העליונה?
שתי תבניות, אחת לאפות עם אגוזים למעלה לפזר לכל אורך התבנית לאחר האפייה ליצוק/למזוג מעל את המייפל – סילאן.
אפשר להכין את העוגה כבחושה?
תקציפי את הביצים עם /מקציף ידני שהעוגה תהיה אוורירית.
עוגת מיץ תפוזים
צילום: הילה ליברטי

רק עוד דבר אחד אחרון! 

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

 מקור: עוגת מיץ תפוזים מתכון מאת: הילה ליברטי

Similar Posts

4 Comments

  1. יש כמה וכמה גדלים של כוסות חד פעמי קר.
    אם אפשר לדייק במידת הכוס.
    כמה מ"ל הכוס הנ"ל מכילה?
    תודה רבה!

    1. היי שגית,
      את האגוזים שמים לפני האפייה ואת המייפל אחרי, כפי שמופיע בהוראות ההכנה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?