| | | |

צ'יבורקי - כיסונים עם בשר 

צ'יבורקי, כיסוני בצק במילוי בשר טעימים וממכרים. מתכון מהמטבח הגרוזיני שמכינים בקלות!
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
כיסוני בשר

צ'יבורקי, כיסוני בשר מהמטבח הגרוזיני, כיסוני בצק מטוגן שמכינים במהירות וללא התפחה! לנשנוש או מנה ראשונה משגעת!

יש מאכלים שקשה להישאר אדישים לידם ולא לאכול, צ'יבורקי זה אחד המאכלים האלה! כיסונים עם בשר שמפסיקים לאכול רק כשכבר לא נשאר מקום בכלל! כיסוני בצק גרוזינים ממולאים בשר, אחד המאכלים הכי ממכרים שיש.

קבלו מתכון אליפות, הישר מהמטבח הגרוזיני, שמכינים בקלות ובמהירות ופשוט כיף להגיש לאורחים או סתם כשמתחשק. ניתן למלא את הבצק גם במילויים אחרים כמו פירה עם פטריות ובצל או עם כל מילוי אחר שרוצים!

כיסוני בשר
צילום: מלי מאירוב
מתכון צ'יבורקי
צילום: מלי מאירוב
מתכון צ'יבורקי
צילום: מלי מאירוב

למה באמת כדאי לכם: צ'יבורקי

  • כיסוני בשר משגעים שניתן למלא גם במילוי פירה עם פטריות או בצל
  • אפשר להכין גרסה בריאה יותר ולאפות במקום לטגן!
  • מתכון שמכינים בקלות, עם בצק נוח לעבודה וללא התפחה!
  • מתכון משגע שאפשר להכין גם בגרסה כשרה לפסח!

 

שורה תחתונה: עד שלא טעמתם צ'יבורקי לא ידעתם מהי הנאה אמיתית! תכינו את המתכון ותבינו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

כיסוני בשר

צ'יבורקי - כיסונים עם בשר 

צ'יבורקי, כיסוני בצק במילוי בשר טעימים וממכרים. מתכון מהמטבח הגרוזיני שמכינים בקלות!
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת בינונית לטיגון
מידה: כוס חד פעמי לשתיה חמה

המצרכים

בשר:

  • ½ קילו בשר טחון
  • 1 בצל (גדול)
  • ¼1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • ½ כפית בהרט (או תבלין מעורב ירושלמי)
  • ½ כפית פפריקה

לבצק:

  • 3 כוסות קמח (בפסח להשתמש ב”קמח כרגיל")
  • ¼1 כפיות שמרים יבשים
  • 1 כפית סוכר
  • ¼ כוס שמן
  • 1 כפית מלח ( שטוחה)

אופן ההכנה

לבשר:

  • נטגן בצל גדול קצוץ.
  • נוסיף חצי קילו בשר טחון ולפורר עד שמאפיר.
  • נוסיף כפית ורבע מלח כפית פלפל שחור חצי כפית בהרט או תבלין מעורב ירושלמי, חצי כפית פפריקה.
  • נטגן עד שאין נוזלים והבשר מבריק משמן ולקרר.

לבצק:

  • בקערה או במיקסר נשים 3 כוסות קמח.
  • להוסיף כפית ורבע שמרים יבשים כפית סוכר נערבב ונוסיף כוס מים פושרים ורבע כוס שמן.
  • נלוש 3 דקות ונוסיף כפית מלח שטוחה.
  • נלוש ונוסיף מים בטיפות במידת הצורך עד שהבצק חלק נעים וגמיש.
  • נעשה כדור מהבצק ונלטף אותו בטיפונת שמן.
  • נניח מגבת עלייו לרבע שעה.
  • ניקח חתיכת בצק בגודל יותר קטן מפינג פונג מי ששוקלת אז 30 גרם כל חתיכה נרדד למיני פיתה העיקר שיהיה דק מאוד.
  • נמלא בכף מהבשר נסגור לחצי ירח נהדק עם מזלג את השוליים ונטגן בשמן חצי עמוק משני הצדדים.

הערות וטיפים

בגלל שאין התפחה מורגש הבשר יותר מהבצק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: צ'יבורקי כיסונים עם בשר

איך הופכים את המתכון לכשר לפסח?
להשתמש ב"קמח כרגיל" – הנה תמונה של המוצר לחצו כאן.
אפשר להשתמש בקמח עם שמרים של אסם?
כן.
אפשר למלות משהו אחר פרט לבשר?
תמלאי בפירה עם פטריות או עם בצל.
אפשר גם לאפות אותם בתנור?
כן, רק אחרי המילוי תתפיחי חצי שעה ותמרחי ביצה ואז תאפי.
אם לא צרך התפחה למה צריך שמרים?
הבצק יהיה אבן בלי שמרים.

 


הבמה כולה שלכם:
צ'יבורקי כיסונים עם בשר
מתכון צ'יבורקי
צילום: מזלי ששון
מתכון צ'יבורקי
צילום: מזלי ששון

"קומו להכין את הצ'יבורקי של מלי!!!
איך טעיםםםם!"
מזלי ששון

מתכון צ'יבורקי
צילום: עדי הררי

"איך אפשר בלי משהו של מלי מאירוב???  צ'יבורקי עם בשר!"
עדי הררי

כיסונים מתכון
צילום: אלינה אברהמי

"מתכון מושלם תודה לך אלופה כל מתכון מצליח!"
אלינה אברהמי

כיסוני בשר
צילום: חגית קלדס

"וואי כל כך מגרה!"
חגית קלדס

מתכון צ'יבורקי
צילום: רוזי סאסי

"צ'יבורקי בהשראת מלי מאירוב!"
רוזי סאסי


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: כיסונים מתכון מאת מלי מאירוב

Similar Posts

9 Comments

  1. הכנתי עם מלית אחרת, הבצק מושלם! הכי טעים יצא לי להכין עד היום! המתכון אכן ישמש אותי בפעמים הבאות שאכין. תודה רבה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?