| |

עוגיות אלפחורס מתכון ללא גלוטן

עוגיות אלפחורס כשרות לפסח, טעימות כל השנה. עוגיות במרקם וטעם ייחודיים, קלות להכנה!
בהשראת: צליל אוחנה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
מתכון עוגיות אלפחורס

עוגיות אלפחורס ללא גלוטן מושלמות לפסח! מתכון עוגיות לפסח שיוצאות טעימות יותר מעוגיות רגילות – שיא הפינוק!

המאכלים של פסח מיוחדים בגלל שאוכלים אותם רק בפסח ולא משנה כמה ננסה להכין אותם בזמן אחר, ההנאה היא לא אותה הנאה! אז אם מתחשק לכם פינוק אמיתי, ואתם מאלה שלא מוותרים על ההנאות הגדולות בחיים, המתכון הזה בול בשבילכם.

מתכון קל להכנה ותקבלו עוגיות במרקם מטריף, טעימות יותר מעוגיות שלא כשרות לפסח ואין ספק שאתם תהיו הכוכבים של האירוח! עוגיות אלפחורס ייחודיות שאתם חייבים להכין לפסח!

ספר המתכונים של צליל אוחנה

מתכון עוגיות אלפחורס
צילום: צליל אוחנה

למה באמת כדאי לכם: מתכון עוגיות אלפחורס 

  • עוגיות אלפחורס מיוחדות וטעימות, כשרות לפסח!
  • מתכון פשוט ביותר להכנה ורק צריך לעקוב אחר השלבים!
  • עוגיות במרקם משגע ומפנק שיוסיפו לאווירה החגיגית!
  • עוגיות כשרות לפסח טעימות יותר מעוגיות לא כשרות!

שורה תחתונה: רוצים להוסיף טוויסט של ייחוד בחג? תכינו עוגיות אלפחורס כשרות לפסח ותגרפו מחמאות!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגיות אלפחורס

עוגיות אלפחורס מתכון ללא גלוטן

עוגיות אלפחורס כשרות לפסח, טעימות כל השנה. עוגיות במרקם וטעם ייחודיים, קלות להכנה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: צליל אוחנה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 חבילה חמאה (200 גרם - בטמפרטורת החדר)
  • 2 ביצים
  • ½ כוס אבקת סוכר (אפשר פחות)
  • ¾1 כוסות קורנלפלור
  • ⅓1 כוסות קמח תפוח אדמה
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 1 כפית כפית תמצית וניל

למילוי וציפוי:

  • גביע ריבת חלב
  • קוקוס

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע.
  • נכין מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט נוסיף.
  • אם הבצק דביק מידי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
  • נפזר מעט קמח תפוח אדמה על משטח העבודה, נרדד את הבצק ונקרוץ לעיגולים בעזרת חותכן.
  • נשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוך ריבועים.
  • נניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש על 160 מעלות במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 8 דקות.

למילוי וציפוי:

  • לאחר צינון העוגיות נמרח ריבת חלב ונסגור כסנדוויץ' ונצפה בקוקוס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון עוגיות אלפחורס
צילום: צליל אוחנה

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?