מאפים ולחמים

רול שמרים צרפתי

רול שמרים צרפתי, פריך חם, וטעים בטירוף 

מתכון מהמם של סיון מלול – בדיוק כמו במאפיות.

תודה ענקית לסיון מלול ודבי ממן על השיתוף המתכון ברשת

רול שמרים צרפתי קל להכנה

מצרכים –  רול צרפתי

1 קילו קמח מנופה חובה 
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן 
2 כפות אינסטנד פודינג וניל
4\1 כפית מלח
1 ביצה 
2 כפות שטוחות של שמרים יבשים 
2 וחצי כוסות מים פושרים 

אופן הכנה – רול שמרים צרפתי

מחממים תנור מראש ל 170 מעלות

  1. מעבדים את הבצק היטב ומתפיחים לשעה וחצי
  2. לאחר מכן יוצרים צורת רול בורג ניקח 2 כדורים, נגלגל ל-2 נחשים ונלפף אחד בשני נסגור לצורת חישוק ונניח על נייר אפייה. נבריש ביצה מעולה.
    ב 2 כפות מים וכן הלאה עם השאר. נתפיח את הצורות לעוד חצי שעה ונאפה להזהבה יפה על 180 מעלות..
    נכין את הדבש על הגז מ 2 כוסות סוכר,כוס מים ופרוסת לימון 1, נביא לרתיחה ולאחר שנוצרים בועות והסוכר הפך נוזלי נמשיך את הבישול של הרוטב לעוד חצי שעה . .
    למרוח על כל לחמניה בנפרד אחריי שהן יוצאות חמות מהתנור כמובן לאחר שהסירופ התקרר .
    לא לשכוח לספר לי איך יצא.
הערות:
– מדידה בכוס חד פעמי שתייה קרה.
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
 

רול שמרים צרפתי פריך

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

אנשים מחפשים גם :

אמהות מבשלות עוגיות

אמהות מבשלות עוגות

מתכון לשבקיה אמהות מבשלות

עוגיות שמרים

עוגיות בריאות אמהות מבשלות

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker