| | | | | | |

עוגת קינדר בואנו נדירה

עוד מתכון מדהים לכל המכורים על שוקולד שתגרוף מחמאות בכל אסיפה!
בהשראת: אתי ממן
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
עוגת קינדר בואנו

עוגת קינדר בואנו מעלפת !! עוד מתכון מדהים לכל המכורים על שוקולד

יצירה מדהימה מבית אתי ממן המוכשרת, שתגרוף מחמאות בכל אסיפה!

מבטיחים שיהיה שווה את המאמץ!!

ספר המתכונים של אתי ממן

עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן
עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן
עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת קינדר בואנו

עוגת קינדר בואנו נדירה

עוד מתכון מדהים לכל המכורים על שוקולד שתגרוף מחמאות בכל אסיפה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
באדיבות: אתי ממן

ציוד

מיקסר
בלנדר
תבנית סיליקון מלבנית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

גלילת קינדר שוקולד לבן:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס קמח
  • ½ כפית אבקת אפיה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל )
  • 3 כפות אבקת מוס נוגט
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית תמצית אגוזי לוז
  • 3 חפיסות שוקולד לבן (300 גרם)
  • ½ חפיסה שוקולד חלב (50 גרם)

גלילת קינדר שוקולד חלב:

  • 4 ביצים
  • ½ כוס סוכר
  • כוס קמח
  • 3 כפות קקאו
  • ½ שקית אבקת אפיה (5 גרם)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 3 חפיסות שוקולד חלב (300 גרם )
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קרם אגוזי לוז
  • 1 כפית תמצית אגוזי לוז

אופן ההכנה

להכנת גלילת שוקולד לבן:

  • להמיס שוקולד לבן, ולמרוח בתבנית סיליקון מלבן.
  • להפוך ולנער את יתרת השוקולד, ולהקפיא לכ 10 דקות.
  • להקציף חלבונים עם סוכר, ולהוסיף : חלמונים, קמח, אבקת אפיה, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז.
  • לרפד תבנית תנור בנייר אפיה, לרסס שמן ולצקת את התערובת.
  • אופים כ 20 דקות 170 מעלות.
  • להוציא מהתנור ומיד לגלגל את העוגה ומחלצים מהנייר.
  • להקציף שמנת מתוקה, להוסיף קרם אגוזי לוז, לפתוח את העוגה, למרוח מהקצפת ושוב לגלגל.
  • להוציא את התבנית מהמקפיא, להכניס את העוגה, לכסות עם יתרת השוקולד, ושוב להחזיר למקפיא 10 דקות.
  • להפוך את העוגה על מגש, ולחלץ מהתבנית בעדינות.
  • לטחון בבלנדר שוקולד חלב, ולקשט מעל (מדביקים את השוקולד עם שוקולד לבן מומס).

להכנת גלילת שוקולד חלב:

  • להמיס שוקולד חלב, ולמרוח בתבנית סיליקון מלבן.
  • להפוך ולנער את יתרת השוקולד, ולהקפיא לכ 10 דקות.
  • להקציף חלבון עם סוכר, מוסיפים חלמונים, קמח, קקאו, תמצית וניל, תמצית אגוזי לוז.
  • לרפד תבנית תנור בנייר אפיה, לרסס שמן ולצקת את התערובת.
  • אופים כ 20 דקות 170 מעלות.
  • להוציא מהתנור ומיד לגלגל את העוגה ומחלצים מהנייר.
  • להקציף שמנת מתוקה, אבקת מוס נוגט, לפתוח את העוגה, למרוח מהקצפת ושוב לגלגל.
  • להוציא את התבנית מהמקפיא, להכניס את העוגה, לכסות עם יתרת השוקולד, ושוב להחזיר למקפיא 10 דקות.
  • להפוך את העוגה על מגש, ולחלץ מהתבנית בעדינות.
  • ממסים שוקולד חלב, מעבירים לשקית זילוף, גוזרים חור קטן ומזלפים.

הערות וטיפים

אפשר גם להניח שוקולד קינדר לקישוט.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת קינדר בואנו

מה אפשר לשים במקום קרם אגוזי לוז?
ממרח נוטלה.
ניתן לעשות גם פרווה?
בהחלט.
השוקולד יוצא בלי להישבר בתבנית סיליקון?
השוקולד לא נשבר.
את יכולה לצלם בבקשה תתבנית שהשתמשת איתה?
בבקשה תמונה כאן.
השוקולד מתרכז לי לתחתית ולא נדבק בצדדים, יש לך רעיון מה לעשות?
למרוח טוב.
עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן
עוגת קינדר בואנו
צילום: אתי ממן

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: עוגת קינדר מתכון מאת: אתי ממן

Similar Posts

2 Comments

    1. היי שני,
      אפשר להכין את העוגה בתבנית אינגליש קייק אם קשה למצוא תבנית ארוכה בצורת חצי ירח.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?