עוגותעוגות בחושותעוגות וקינוחי קוקוס

עוגת קוקוס פשוטה ומשגעת

עוגת קוקוס תפוזים של פעםן פשוטה וטעימה בטירוף. עוגה מושלמת לשבת שמוכנה בצ’יק צ’ק ובכלום עבודה. מתכון המלא ומפורט שבקרוב תתחילו להכין כל שבת!

מתכון באדיבות: רונית פרץ – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מצרכים –   עוגת קוקוס פשוטה

כוס מדידה: כוס חד פעמי חמה

4 ביצים
חבילת איסטנט פודינג ווניל
2\1 כוס קוקוס
1 2\1 כוס קמח תופח
1 כוס שמן
4\3 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים סחוט

להכנת סירופ מעל:

2\1 כוס סוכר
2\1 כוס מים
כפית דבש

אופן הכנה –  עוגת קוקוס פשוטה

  1.  להקציף את הביצים (שלמות ובטפרטורת החדר) ביחד עם הסוכר. 
  2. להוסיף את שאר המצרכים ולערבב היטב
  3. לאפות בתנור על 170 מעלות כחצי שעה או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
  4. בינתיים לחמם 2\1 כוס סוכר עם 2\1 כוס מים,להרתיח להנמיך ולהוסיף כפית דבש.
  5. לשפוך על העוגה כשהיא עוד חמה

הערות:
– אפשר לקשט בקוקוס מעל.

– העוגה מוכנת כשקיסם שנועצים יוצא יבש.
– לא ניתן לוותר על הקוקוס וגם לא על הביצים.

 



שאלות ותשובות

שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: תבנית חד פעמית מלבן הבינונית, שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות או את יכולה גם בתבנית עגולה בקוטר 24.

שאלה: ניתן להפחית בסוכר?
תשובה: כן.

שאלה: העוגה יצאה לי דחוסה, איפה טעיתי?
תשובה: תדאגי שקערת המיקסר נקיה ויבשה, תקציפי את הביצים בטמפרטורת החדר עם הסוכר עד שהבלילה מתחילה לשנות את צבעה ללבן ובמרקם גמיש לא יציב, ואז תוסיפי את שאר המצרכים, בהצלחה בפעם הבאה! 

שאלה: אפשר לשים אבקת אפייה במקום קמח תופח?
תשובה: כן, אבקת אפיה אחת.

שאלה: את הפודינג וניל להקציף לפני או פשוט להוסיף את הפודינג מהשקית ישר לתערובת?
תשובה: ישר מהשקית לקערת המיקסר.

שאלה: מתי לשפוך את הסירופ?
תשובה: לשפוך כשהעוגה חמה והסירופ פושר.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • רינת יפה: “הכנתי גם, עוגה מדהימה וטעימה ומאוד קלה להכנה!”
  • חן כהן שושן: “מכינה אותה כבר המון זמן מהפעם הראשונה שהעלת את המתכון
  • חגית טואיטו: “הכנתי יצא מהמם!”

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

תגובות 12

  1. שלום שפרה,
    האם זה 2 שקיות אבקת אפיה או הכוונה ל 2 כפיות על כוס קמח?

    תודה,
    רונה

      1. תבנית חד פעמית מלבן הבינונית, שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות או את יכולה גם בתבנית עגולה בקוטר 24.

    1. אין אבקת אפייה במתכון, יש כוס וחצי קמח תופח. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker