| | |

דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

מפוצצים את שולחן השבת בחריפות מענגת עם מתכון הסלמון משגע הזה!
בהשראת: סיון בן זקן
ציון 4.56 על ידי 29 דירוגים
דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

מתכון לדג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה ומטריפת חושים לארוחת שבת וחג! 

אין שבת או ארוחת חג שאני מכינה בלי לכלול את המנה הזו כמנה ראשונה. למי שאוהב חריף ולכל מי שמכין את הדג החריף שבלעדיו אין ארוחת שבת, זה המתכון בשבילכם!

הדג, מסוג סלמון, אפוי בתנור ויוצא עסיסי ורך בטירוף יותר מכל מתכון שאני מכינה. כמובן, אצלנו אוהבים את הרוטב החריף בצירוף חלת השבת ולכן אני מכינה את המרינדה החריפה הזו שמשתלבת נהדר עם הטעם המעודן של הסלמון ומקפיצה את חווית הטעמים בכמה רמות! 

רוצים להקפיץ את כל יושבי השולחן בשבת? תעמיסו את שולחן החג בחריפות עם ארוחת סלמון משגעת זו!

למה באמת כדאי לכם: דג סלמון אפוי

    • כמה פעולות פשוטות ויש לכם מנה מושלמת להגשה.
    • שילוב טעמים מנצח שיקפיץ את כל יושבי השולחן!
    • מנה בריאה שאפשר כמובן להכין גם בלי פלפל חריף!
    • יכולה להיות גם מנה ראשונה וגם עיקרית.
  •  שורה תחתונה: אם אתם אוהבים חריף – חלת השבת היא רק התירוץ לטרוף את הדג עם הרוטב!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה

מפוצצים את שולחן השבת בחריפות מענגת עם מתכון הסלמון משגע הזה!
ציון 4.56 על ידי 29 דירוגים
לדרג
באדיבות: סיון בן זקן

המצרכים

  • 4 נתחי פילה של דג סלמון
  • 5 פלפלים אדומים חריפים
  • ½ צרור כוסברה
  • 15 שיני שום
  • 1 לימון
  • ¾ כוס שמן
  • פפריקה אדומה מתוקה (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה חריפה (לפי הטעם)
  • 1 כפית מלח גס
  • כורכום (קצת )

אופן ההכנה

להכנת המרינדה:

  • לטחון חצי צרור כוסברה, פלפל אחד ו - 5 שיני שום במעבד מזון.
  • להוסיף 3/4 כוס שמן.
  • לתבל עם פפריקה אדומה מתוקה ומעט חריפה, פלפל שחור גרוס, כפית מלח גס וקצת כורכום.
  • הכנת הדג:
  • מחממים קודם כל את התנור ל-200 מעלות.
  • מניחים את הנתחים של הסלמון בקערה ויוצקים לתוכה את המרינדה שהכנו. - עושים עיסוי לדג.
  • להוסיף את שיני השום שקילפנו,4 פרוסות לימון ו - 4 פלפלים אדומים חריפים, ולעסות טוב טוב.
  • להעביר את הדג לתבנית ולכסות הכל היטב בנייר כסף.
  • להכניס את התבנית המכוסה לתנור למשך 15 דקות.
  • לאחר מכן, להוציא את הנייר כסף, ולאפות עוד 15 דקות נוספות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

דג סלמון אפוי בתנור במרינדה חריפה
צילום: סיון בן זקן

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
דג סלמון אפוי בתנור חריף

מקור: Sivan Ben Zaken

Similar Posts

10 Comments

  1. אין לכסות מאכל כל שהוא עם נייר כסף ישירות, מאד לא בריא.
    לכסות עם נייר אפייה ועליו את נייר הכסף.

  2. אני מכינה הרבה סלמון והמתכון הזה סופר סופר טעיםםםםםם,
    הכי טעים שהכנתי ????

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?