| | |

מתכון עראיס עסיסי קל להכנה

עראיס אורגינל. פיתה חצויה במילוי בשר טלה, פטרוזיליה ותבלינים. ארוחה שכולם אוהבים!
בהשראת: חופית בן ששון
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
מתכון עראיס של חופית בן שושן

מתכון עראיס – פיתה חצויה ממולאת בבשר טלה טחון, פטרוזיליה ותבלינים. ארוחת ערב מפנקת לכל המשפחה!

ארוחת ערב לא תמיד צריכה להיות העמדה של כמה סירים על האש, לפעמים אפשר להכין מטעמים מדליקים ועשירים בערכים תזונתיים בלי הרבה מאמץ וכולם יהיו מאושרים.

המתכון הזה לעראיס הוא מתכון מושלם כשרוצים לוודא שהמשפחה אוכלת אוכל מזין ואין הרבה זמן להכנות.

אצלנו בבי אוהבים לאכול את העראיס עם טחינה וסלט קצוץ, אבל אפשר להכין כל מה שמתחשק ליד ולהתפנק עם כל המשפחה בארוחת ערב עשירה.

מתכון עראיס של חופית בן שושן
צילום: חופית בן שושן

למה באמת כדאי לכם: מתכון עראיס

  • מתכון קל לארוחה עשירה, מלאה ומשביעה לכל בני הבית!
  • כל כך טעים שהוא ייכנס לתפריט השבועי שלכם בלי שתשימו לב!
  • ארוחה שוברת שגרה שמכינים בכלום זמן!
  • מתכון נהדר לארוחת ערב באמצע השבוע וגם לסוף השבוע!

שורה תחתונה: כשרוצים לפנק את המשפחה בכלום זמן מכינים ארוחה בפיתה. ארוחה מפתיעה וטעימה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון עראיס של חופית בן שושן

מתכון עראיס עסיסי קל להכנה

עראיס אורגינל. פיתה חצויה במילוי בשר טלה, פטרוזיליה ותבלינים. ארוחה שכולם אוהבים!
ציון 4.39 על ידי 13 דירוגים
לדרג
באדיבות: חופית בן ששון

המצרכים

  • 1 קילו בשר (טחון עם שומן כבש)
  • 2 בצלים
  • 1 חופן כוסברה

לתיבול:

  • מלח (קורט)
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • כמון (לפי הטעם)
  • פפריקה אדומה (לפי הטעם)
  • בהרט (לפי הטעם)
  • שמן זית (לפי הטעם)

אופן ההכנה

  • קוצצים 2 בצלים וחופן כוסברה.
  • מתבלים את הבשר במלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה אדומה, מעט בהרט ושמן לפי העין.
  • מערבבים טוב מניחים בצד למשך חצי שעה.
  • חוצים פיתות לחצי ומכניסים כמות נכבדת של הבשר.
  • מניחים על מחבת פסים עם מעט שמן זית.
  • תחילה עם הצד הפתוח של הבשר כדי שייסגר ואחרי זה מכל צד.
  • לאחר מכן מכניסים לתנור על טורבו למשך 7 דק על 180 מעלות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: מתכון עראיס

פיתות רגילות? ואת לא מבשלת את הבשר טיפה לפני?
פיתות רגילות מאמי אין צורך לבשל לפני את הבשר הוא יוצא סוף.
ניתן להכין ביום שישי, ולחמם על הפלטה בשבת?
ניתן בהחלט.
שמת בשר כבש גם?
כן.
לא מטגנים את הבשר לפני?
לא אין שום צורך.
האם צריך לאכול זאת באותו הרגע או שניתן להמתין לארוחת שישי?
לדעתי באותו רגע זה הכי טעים.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון עראיס של חופית בן שושן
צילום: שרית טל

"גם אני עשיתי אתמול. אחד הדברים הטעימים אבררר.
תודה על המתכון !"
שרית טל

 

מתכון עראיס של חופית בן שושן
צילום: ליטל ני

"תודה רבה אלופההה יצא מושלם!"
ליטל ני


רק עוד דבר אחד אחרון!

אין על ארוחת צהריים משביעה ומזינה למלא את המצברים כמו שצריך – מסכימים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 מחפשים עוד רעיונות? עשרות ארוחות צהריים מנצחים מחכים לכם – עכשיו באתר!

 

מקור: Hofit Ben Shushan

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?