[wp_ad_camp_1]
מתכון עוגת באונטי , קלה להכנה לא מסובכת בכלל בטעם המוכר והממכר.
מאת: עלאא חאלד – קרדיט על שיתוף המתכון באופן בלעדי למתכונים מתוקים.
המתכון בשלבים:
עמוד 1 – מצרכים
עמוד 2 – אופן הכנה
[wp_ad_camp_3]
מצרכים ל- מתכון עוגת באונטי
שכבה ראשונה:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
100 גרם שוקולד מריר
70 גרם חמאה
1/2 כוס קמח
1 כפית קקאו
1 כפית וניל
מעט מלח
שכבה שנייה:
1 חלב מרוכז
1/2 3 קוקוס (כוס חד פעמי )
שכבה שלישית:
200 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
50 גרם חמאה
[wp_ad_camp_4]
**לחצו על הכפתור למטה כדי לעבור לאופן ההכנה המלא
[wp_ad_camp_3]
אופן הכנה ל- מתכון עוגת באונטי
להכנת השכבה הראשונה:
1. מערבבים את כל החומרים יוצקים לתבנית משומנת בחמאה ، ואופים בתנור למשך 20 דקות (חום 180 מעלות למעלה ולמטה) .
2. אחר כך, יוצקים את הקוקוס והשוקולד על העוגה.
להכנת השכבה השנייה:
1. מערבבים את הקוקוס עם החלב טוב טוב ומשארים חצי שעה במקרר.
להכנת השכבה השלישית:
1. ממיסים את השוקולד עם החמאה. ויוצקים אותם מעל הקוקוס. בתאבון!
[wp_ad_camp_5]
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
עוגת באונטי קרין גורן
עוגת באונטי ללא אפיה
עוגת באונטי קוקוס ושוקולד
עוגת באונטי בייק אוף
עוגת באונטי טבעונית
עוגת באונטי פרווה
מתכון עוגת באונטי לפסח
חטיף באונטי לפסח