| | | | |

עוגת שיש שוקולית ונס קפה

מתכון קל ומהיר הכנה לעוגת שיש, בשילוב שוקולית ונס קפה. עוגה פרווה לכל עת!
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.08 על ידי 14 דירוגים
עוגת שיש שוקולית רכה עם נס

עוגת שיש במרקם משגע, בשילוב שוקולית ונס קפה, מושלמת לצד הקפה של הבוקר! מתכון קל ומהיר שחובה להכין!

רגע לפני שנכנסת השבת אתם חייבים להכין את העוגה הזו! עוגה משגעת שתשדרג לכם את סוף השבוע ולא דורשת מאמץ גדול והכנות. מתכון פשוט שתמיד מצליח!

עוגת שיש פרווה עם שוקולית ונס קפה וכל ביס ממנה הנאה צרופה! עוגה במרקם רך ומפנק ואין טעים ממנה להגשה לאורחים לצד כוס שתייה חמה!  תכינו את העוגה הזו ותתפנקו במשך כל סוף השבוע!

ספר המתכונים של שרה יוסף 

עוגת שיש שוקולית רכה עם נס
צילום: שרה יוסף

למה באמת כדאי לכם: עוגת שיש שוקולית 

  • מתכון קל ומהיר להכנה שלא דורש מאמץ גדול או גוזל זמן!
  • עוגת שיש ששילוב הטעמים בה מושלם ומשדרגת כל כוס קפה!
  • עוגה נהדרת שתמיד כיף שיש בבית להגיש לאורחים לא צפויים!
  • עוגה פרווה שניתן להגיש לאחר ארוחה בשרית ולהתפנק!

שורה תחתונה: לפעמים הפשוט הוא הכי מיוחד וזה בדיוק התיאור של עוגת שיש מושלמת כמו במתכון הזה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שיש שוקולית רכה עם נס

עוגת שיש שוקולית ונס קפה

מתכון קל ומהיר הכנה לעוגת שיש, בשילוב שוקולית ונס קפה. עוגה פרווה לכל עת!
ציון 4.08 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 6 ביצים
  • ½1 כוסות סוכר
  • מלח (קורט )
  • ½2 כוסות קמח רגיל
  • 1 שקית של אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 שקית של סוכר וניל (10 גרם )
  • ½ כפית תמצית שקדים (לא חובה)
  • 1 כוס מיץ תפוזים / כוס מים + כף תרכיז תפוזים
  • ¾ כוס שמן
  • ¼ כוס מים
  • גרידת לימון / תפוזים

לקישוט:

  • 3 כפות שוקולית
  • 1 כף קקאו
  • 2 כפות אבקת נס קפה

אופן ההכנה

  • מקציפים את החלבונים ביחד עם הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה.
  • מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את החלמונים, לאחר מכן, מוסיפים את השמן.
  • אחרי שהוספנו את השמן, מערבבים את החומרים היבשים (קמח, אבקת אפייה, סוכר וניל) בלי השוקולית, לאט על מהירות נמוכה. מוסיפים מיץ תפוזים ומים ומערבבים ממש מעט.
  • מחלקים את תערובת הקערה ל- 3 קערות.
  • בקערה הראשונה מוסיפים שוקולית, קקאו ומקפלים פנימה.
  • לקערה השנייה מוסיפים כף נס ומערבבים היטב.
  • בקערה השלישית משאירים אותה בלי שום תוספת (בלילה לבנה).
  • משמנים תבנית בגודל 24 ס״מ,.
  • שופכים פעם בלילה לבנה ופעם תערובת שוקולד (מהקערה הראשונה) ופעם נס מהתערובת השנייה. בסוף לוקחים שיפוד ומקשקשים.
  • מחממים תנור מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך 45 דקות.
  • בודקים עם סכין אם יבש, אז העוגה מוכנה והיא יוצאת רכה וטעימה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שיש

לא ברור לי להקציף חלבונים+סוכר, להוסיף חלמונים ושמן, מתי שמים את היבשים ושאר הנוזלים?
אחרי שהוספת שמן לאט על מהירות נמוכה להוסיף את הקמח המיץ והמים לערבב ממש מעט.
מתי מוסיפים את 1/4 כוס מים שרשום?
יחד עם המיץ.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת שיש שוקולית רכה עם נס
צילום: טיטי אתי מור-חיים

"מהמם עשיתי טעים מאוד!"
טיטי אתי מור-חיים

עוגת שיש שוקולית רכה עם נס
צילום: אתי בדש

"היי שרה…אני הכנתי לפי המתכון שלך…יצא מעולה !"
אתי בדש

עוגת שיש שוקולית רכה עם נס
צילום: סיגל דאדי טרגרמן

"הרגע יצאה מהתנור!"
סיגל דאדי טרגרמן

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

שבת מלכה כאן – ואיתה הזמן לנוח וגם להתפנק עם המשפחה!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?