| |

עוגת קרמבו חלבית הכי טעימה בעולם

עוגת קרמבו מנצחת, קלה להכנה ומפנקת במיוחד להגשה בכל מועד!
בהשראת: תהילה לוי
ציון 4.30 על ידי 75 דירוגים
עוגת קרמבו מתכון

עוגת קרמבו חלבית מטריפה ומפנקת, שלא תרצו להפסיק לאכול ממנה! מתכון קל ומנצח שחובה להכין!

החורף כבר כאן והקרמבו מתחיל לצוץ בחנויות, אבל למה לקנות אם אפשר להכין עוגה טעימה ומפנקת יותר, שתספיק לכל המשפחה והאורחים ותעלה חיוך מפונק לכולם על הפנים?!

מתכון לעוגת קרמבו חלבית ועשירה שתגרום לכם להפסיק לקנות בחנויות! עוגת קרמבו חלומית, העשויה מרכיבים איכותיים וכל ביס ממנה יגרום לכם לרצות ביס נוסף! מומלץ להכין הרבה כי אף אחד לא יעזוב את השולחן לפני שיקבל ממנה תוספת!

עוגת קרמבו מתכון, מתכון לעוגת קרמבו
צילום: תהילה לוי

למה באמת כדאי לכם: מתכון לעוגת קרמבו

  • קרמבו הוא ללא ספק סיבה מספיק טובה להכין!
  • מתכון מנצח וקל להכנה שלא דורש הכנות מיוחדות או מאמץ!
  • כל כך טעימה שהיא תגרום לכם להפסיק לקנות קרמבו!
  • ניתן להכין את העוגה גם פרווה ולהגיש לאחר ארוחה בשרית!

 

שורה תחתונה: מתכון קל ומנצח לעוגת קרמבו מפנקת שקרמבו רגיל יהיה תפל לעומתה! חובה לטעום!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת קרמבו חלבית

עוגת קרמבו מתכון

עוגת קרמבו חלבית הכי טעימה בעולם

עוגת קרמבו מנצחת, קלה להכנה ומפנקת במיוחד להגשה בכל מועד!
ציון 4.30 על ידי 75 דירוגים
לדרג
באדיבות: תהילה לוי

ציוד

תבנית מרובעת בינונית

המצרכים

לתחתית:

  • 3 חלבונים
  • 1 כוס סוכר
  • 3 חלמונים
  • 3 כפות שמן
  • 1 שקית אבקת אפייה (10 גרם)
  • 4 כפות שוקולית
  • 1 כוס קמח

לקצפת:

  • ½2 שמנת מתוקה (625 מ"ל)
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • ¾ כוס חלב (חד פעמי)
  • 2-3 כפות סוכר

לציפוי:

  • 2 חפיסות שוקולד חלב (200 גרם)
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

אופן ההכנה

לתחתית:

  • להקציף את החלבונים במהירות גבוהה.
  • להוסיף כוס סוכר בהדרגה ולהקציף עד לקצף יציב.
  • כשהקצף יציב להוריד מהירות ולהוסיף את החלמונים ולהוסיף את השמן, אבקת אפייה ושוקולית.
  • לכבות את המיקסר ובעזרת מרית מערבבים כוס קמח בתנועת קיפול עד התאחדות החומרים.
  • לשפוך לתבנית ולאפות בתנור 30 דק על 180 מעלות.
  • להוציא את העוגה ולצנן היטב.

לקצפת:

  • להקציף את השמנת מתוקה, פודינג וניל, חלב, וסוכר עד לקצף יציבה ולמרוח על העוגה.

לציפוי:

  • להמיס בגז שוקולד חלב עם מיכל שמנת מתוקה.
  • לערבב היטב לצנן מעט ולשפוך מעל הקצפת.
  • לשים במקרר לפחות 4 שעות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
עוגת קרמבו מתכון, מתכון לעוגת קרמבו
צילום: תהילה שטרית

"הכנתי יצא סוף!"
תהילה שטרית

עוגת קרמבו מתכון, מתכון לעוגת קרמבו
צילום: חנה שוורצמן

"גם אני הכנתי אליפות!!"
חנה שוורצמן

עוגת קרמבו מתכון, מתכון לעוגת קרמבו
צילום: עדי בן טובים
עוגת קרמבו מתכון, מתכון לעוגת קרמבו
צילום: יפה בן בנישתי

"ואו גם אני עשתי לכבוד יום הולדת!!"
יפה בן בנישתי


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת קרמבו חלבית

טעים יותר, בריא יותר והכי זול שיש – כי בינינו, למה לקנות כשאפשר להכין?!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מה דעתך על אלה?

18 תגובות

    1. שלום
      הכנתי אותה פעמיים. טעימה
      אבל מה שקורה זה שהציפוי בורח ובכלל לא סמיך.. העוגה נשארת עם מעט ציפוי שוקולד וכל התחתית שלולית שוקולד.
      כאילו הציפוי מימי מידי. עושה בדיוק לפי מה שכתוב במתכון.
      למה זה קורה? ממש התאכזבתי פעם נוספת.
      יש לציין שעם שוקולד מריר זה לא קורה לי (בעוגות אחרות שעושה) אשמח להבין תודה

      1. היי שרה,
        מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
        אפשר לפתור את הבעיה הזו בקלות על ידי קירור של העוגה במקרר כחצי שעה-שעה לאחר שמוסיפים את שכבת הקצפת. בנוסף, כדי לקרר גם את רוטב השוקולד ולוודא שהוא סמיך מספיק לפני ששופכים מעל העוגה.
        בטוחים שבפעם הבאה היא תצא לך מושלמת 🙂

        1. 5 stars
          קרה גם לי, גם אחרי לילה במקרר., פעם באה אנסה עם מעט פחות שמנת מתוקה בציפוי או אבשל את השוקולד קצת יותר,אקרר ורק אז אצפה.
          ותודה. יצא באמת מעולה וביקשו תוספת על אף האמור.

          1. היי מיה,
            נשמח לעדכון בפעם הבאה, וממש כיף לדעת שבכל זאת נהנו מהעוגה! 🙂

  1. נהדרת.שאלה:למה הכוונה כוס סוכר?כוס אוניברסלית או כוס חד פעמית שקופה מלאה?וגם 3/4 כוס חלב…הכוונה ל3/4 חד פעמי או לחד פעמי מלאה בחלב שזה 3/4 כוס אוניברסלית?הבצק יצא מאד מאד מתוק כי השתמשתי בכוס סוכר אוניברסלית.

    1. היי אריאלה,
      אפשר להשתמש בכל כוס שרוצים כל עוד עושים בה שימוש לכל אורך המתכון ולא רק למצרך אחד או שניים. בדרך זו נשמרת הפרופורציה בין המצרכים.
      בהצלחה בפעם הבאה 🙂

  2. הכנתי את הבסיס של העוגה… . והעוגה יצאה ממש גבוהה… לא כמו בתמונות.. למה זה?? עשיתי לפי ההוראות….

    1. היי שרה,
      ייתכן שכוס הקמח ששמת הייתה גדולה יותר ממה שהשתמשה בעלת המתכון. בנוסף, גם תבנית האפייה יכולה להשפיע על כך.
      בפעם הבאה אפשר להוריד בחצי את כמות המרכיבים לעוגה, או לפרוס את התחתית הגבוהה לשניים ולהוסיף שכבת לעוגה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?