עוגות שוקולד

עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח

עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח – נמאס לכם לחפש בעוגת שוקולד את החתיכה שיש בה הכי הרבה שוקולד.. במתכון הזה הימנעו מחיפושים, עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח שחובה לנסות!

מתכון באדיבות: צליל אוחנה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

 

מתכון: עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח

מצרכים 

2 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
1 כפית נס קפה
1 כוס שוקולית
3 ביצים
כפית תמצית וניל
1/2 כוס שמן
1 1/2 כוסות מים רותחים

ציפוי לעוגה- גאנש שוקולד:
1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
2 חבילות שוקולד מריר (200 גר’)

 

אופן הכנה 

בקערה לשים את כל המרכיבים ( חוץ מהמים- אותם מוסיפים בסוף) ולערבב במיקסר ( אפשר גם ידני) להוסיף את המים הרותחים ולערבב לבלילה חלקה. לשמן את התבנית ולהכניס לתנור על 160 מעלות למשך חצי שעה עד שקיסם יוצא יבש. בינתיים מכינים את הגנאש : מחממים בסיר שמנת ולפני שהיא רותחת מורידים מהאש, שופכים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
כשהעוגה התקררה חיררתי גומות בעזרת תפוחן ואת הגנאש שפכתי על העוגה. כל הגומות התמלאו בשוקולד🙊
השתמשתי בכוס מדידה אוניברסלית.
המתכון לקוח מהאינטרנט עם שידרוגים שלי

 

עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח

עוגת שוקולד מפוצצת בשוקולד משובח

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker