|
מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו –
מתכון נפלא למוס שוקולד נוטלה עשיר ומפנק, שלא תאמינו כמה פשוט וקל להכנה!
מוס נוטלה משודרג שחובה לנסות.
תורגם ע״י צוות האתר.      

מתכון באדיבות: chefclubuk – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו

מתכון: מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו

מצרכים – מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו

  • 250 גרם גבינת מסקרפונה איטלקית
  • 400 מ״ל שמנת מתוקה להקצפה
  • 8 אצבעות קינדר בואנו, שבורים
  • 4 כפות נוטלה
  • 3 כפות אבקת קקאו + 1 כף לקישוט


אופן הכנה – מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו

1. בקערה מערבל חשמלי גדולה, מוסיפים גבינת מסקרפונה, שמנת מתוקה. מקציפים היטב עד לקבלת קצפת אחידה ויציבה.
2. מוסיפים את אצבעות הקינדר בואנו, שוקולד נוטלה ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מפרידים את התערובת שבקערה הגדולה לשתי קערות קטנות.
4. מוסיפים לאחת הקערות הקטנות 3 כפות אבקת קקאו, ושוב מערבבים עד לקבלת תערובת בצבע אחיד.
5. בכוס גדולה, יוצקים את התערובת שקערות הקטנות בשלבים ובצורת שכבות : שכבה ראשונה מהקערה הראשונה, שכבה שניה מהקערה השניה, שכבה שלישית מהקערה הראשונה וכך הלאה.
6. מפזרים מעל אבקת קקאו

מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂

 
סרטון הכנה – מוס שוקולד נוטלה וקינדר בואנו


 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *