מתכונים לפסח

עוגיות שוקולד פקאן לפסח

Chocolate Pecan Cookies

כמות – 12 יחידות

מצרכים:

3 כוסות אבקה סוכר
3/4 כוס אבקת קקאו הולנדי
1/2 כפית מלח גס
140 גרם שוקולד מריר קצוץ
½ 1  כוסות אגוזי פקאן קצוצות (או סוג אחר של אגוז)

4 חלבונים גדולים, בטמפרטורת החדר


אופן הכנה:

  1. מחממים תנור מראש ל 170 מעלות. מוסיפים בקערה גדולה סוכר, קקאו, ומלח ומקציפים את הכל ביחד. מוסיפים שוקולד ופקאן ומערבבים היטב. אחר כך מוסיפים חלבונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה (חשוב שלא לערבב יותר מדי).
  2. באמצעות כף גדול מעבירים את התערובת לתבנית אפייה שמרובדת בנייר אפייה (בצורה כמו שמופיע בסוף הסרטון). אופים במשך 25 דקות עד שהעוגיות סדוקות, תפוחות, ויציבות. נותנים לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר ומגישים.


קרדיט לערוץ Everyday Food

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker