עוגות

עוגת וניל קלאסית ומושלמת

עוגת וניל קלאסית ומושלמת – עם ריח הוניל המדהים שמציף את הבית, את העוגה הזו לא תצליחו להוציא מהראש! מתכון עוגת וניל גבוהה מושחתת שיעשה לכם את היום! עוגה קלה שכל מתחיל יכול להכין לכל אירוע ולקצור מחמאות על ימין ועל שמאל. בואו נתחיל!

 

מתכון באדיבות: גלית בר גיל קדוש וניב עובדיה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת וניל קלאסית ומושלמת

מצרכים 

אפיתי בסיר ג'חנון קוטר 24

6 ביצים
3 כוסות קמח תופח
4 כפות קמח רגיל
1 ושליש כוסות מים
1 ושליש כוסות שמן
2 כפיות תמצית וניל
50 גרם מטבעות שוקולד לבן קצוצים
2 וחצי כוסות סוכר


אופן הכנה 

  • מפרידים חלבונים וחלמונים
  • מקציפים סוכר וחלבונים 7 דקות לקבלת קצף חזק
  • מוסיפים חלמונים , שמן, מים ותמצית וניל
  • לבסוף להוסיף את הקמח
  • כמה עירבולים קטנים לאיחוד 
  • עכשיו מוסיפים את שבבי השוקולד
  • אופים בתבנית או רינג 24 ב160 מעלות במשך שעה ועשרים דקות , עד שהקיסם יוצא נקי

הערה: אם בא לכם להשקיע ניתן למלות את העוגה בשכבות קרם ומקופלת, וגם לעטוף בשוקולד גנאש.

שאלות ותשובות

שאלה: חייב מטבעות שוקולד?
תשובה: לא חייב.

שאלה: אם רוצים שהעוגה תהיה פרווה מה אפשר להכניס במקום שוקולד
תשובה: לא מכניסים שוקולד ואז תהיה פרווה.

שאלה: באיזה כוס משתמשים?
תשובה: חד פעמית חמה.

שאלה: אפשר לעשות ממנה עוגת טורט ולמלא אותה?
תשובה: בטח שאפשר . השמיים הם הגבול.

שאלה: איך מכינים את הקצפת?
תשובה: 500 מ"ל שמנת חלבית, 4 כפות פודינג וניל ו4 כפות אבקת סוכר.

 

עוגת וניל קלאסית ומושלמת

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close