Advertisements
| | | | |

עוגת שמנת קלה ב-10 דקות

עוגה קלילה ואוורירית שמתקתקים במהירות כאשר מפתיעים אתכם אורחים ואז רק מרשימים!
בהשראת: מלי מלכה
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
עוגת שמנת ב 10 דקות
Advertisements

תתפלאו לגלות שתוך 10 דקות עבודה אפשר להכין עוגה כל כך טעימה ויפה, בואו לגלות איך.

עוגת שמנת מדהימה וקלה מאוד על בסיס פתי בר פריכים שמומסים עם חמאה,

עם מלית שמנת רכה במיוחד בניחוח שיטריף לכם את האף.

עוגה קלילה ואוורירית שמתקתקים במהירות כאשר מפתיעים אתכם אורחים ואז רק מרשימים.

עוגת שמנת ב 10 דקות
צילום: מלי מלכה

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת שמנת ב 10 דקות

עוגת שמנת קלה ב-10 דקות

עוגה קלילה ואוורירית שמתקתקים במהירות כאשר מפתיעים אתכם אורחים ואז רק מרשימים!
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מלכה

ציוד

תבנית: תבנית בקוטר 24.
Advertisements

המצרכים

לתחתית:

  • 1 חבילה חמאה (100 גרם)
  • 1 שרוול פתי בר (250 גרם)

לקרם:

  • 4 גביעים שמנת של פעם (800 מ"ל)
  • 4 ביצים
  • 1 חבילה של אינסטנט פודינג (80 גרם)
  • 200 גרם סוכר

קצפת:

  • 2 גביע שמנת מתוקה (500 מ"ל)
  • 1 אינסטנט פודינג (80 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

לתחתית:

  • נמיס חמאה עם שרוול פתי בר טחונים ונהדק בתבנית.

לקרם:

  • בקערה נפרדת נוסיף ארבע שמנת של פעם וארבע ביצים, חבילה של אינסטנט פודינג, כוס סוכר.
  • נערבב היטב להוסיף על העוגה.
  • נאפה על 180 מעלות 45 דקות.
  • נצנן היטב ומעל אפשר להוסיף קצפת או לגרד שוקולד ואז למקרר לכמה שעות עד להתייצבות.

לקצפת:

  • להקציף 2 שמנת מתוקה עם 1 אינסטינג פודינג לקצף יציב.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת שמנת 

האם אחרי השלב הראשון של הידוק הפתי בר הטחונים בתחתית צריך להקפיא מעט?
אין צורך בהקפאה להניח את המלית ולתנור לאחר שהעוגה קרה להקציף קצפת להניח מעל העוגה ולמקרר לכמה שעות עד להתייצבות.
לערבב במיקסר או ידני?
הכל ידני.
בלי קמח בתערובת של הגבינה, אבקת אפיה, קורנפלור?
בלי, רק שמנת חמוצה.
האם אפשר להכין את העוגה כפרווה?
לא, היא חלבית.
להכניס את העוגה לתנור עם התערובת של הפודינג?
כן לאחר שהנחנו את פירורי העוגיות להוסיף את תערובת השמנת ושאר המרכיבים לעוגה ולתנור.

 


הבמה כולה שלכם:
עוגת שמנת ב 10 דקות
צילום: מלי דרורי

"תבורכי אהובה לשבת של עונג ומנוחה!"
מלי דרורי

עוגת שמנת ב 10 דקות
צילום: שירלי ברבי

"את פשוט אלופה. זה כרגע אחרי 5 דקות שהגשתי.
אחלה עוגה. טעימה מאד. תודה על מתכון!"
מלי דרורי

עוגת שמנת ב 10 דקות
צילום: דקלה כהן

"היה אש… ועדיין נהנים ממנה!"
דקלה כהן

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שמנת

מקור: מלי מלכה

 

Advertisements

Similar Posts

36 Comments

  1. 5 stars
    28.9.22
    הכנתי את העוגה לראש השנה ויצא ממש טעים! לא הפסקתי לקבל מחמאות והיא כבר נגמרה.
    תודה!

  2. אשמח למתכון של העוגה שבתמונה… בה יש בברור בסיס כלשהו של עוגה כהה ולא ביסקוויטים וגם הציפוי נראה מוקה היא נראית מעולה. תודה רבה

    1. היי תהילה, נכון זה פתי בר חום. אפשר להשתמש גם ברגיל או בביסקויט אחר שאת אוהבת, בהצלחה ובתיאבון!

    1. טורבו מייבש את מה שאופים. לכן, בד"כ כל מה שאסור לייבש, כמו בצק שמרים, עוגת גבינה, עוגה בחושה וכו…לא לאפות בתוכנית טורבו. בהצלחה!

    1. היי ג'ני, בהחלט אפשר פתי בר רגיל או כל ביסקוויט אחר שאוהבים. בהצלחה ו בתיאבון!

    1. היי מיטל,
      עידכנו את המתכון וכעת הכמויות המדויקות מופיעות בו, לנוחיותך.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements