מתכונים קליםעוגות

עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל

עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל – כי לא משנה כמה עוגות הכנתי בחיי, משלל הסוגים ועם מגוון הציפויים, ילדיי תמיד העדיפו את העוגה הכי פשוטה והכי קלה: עוגת קרמבו נהדרת ולא רק בשל טעמה, עוגה מהממת ומפנקת שעוטפת אותך בניחוח מעורר תיאבון. 

מתכון באדיבות: עמליה סטמקר – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת קרמבו מתכון מנצח וקל

מצרכים 

להכנת הבסיס:
2 ביצים
1 כוס קמח
1 כוס סוכר
½ כוס קקאו
שקית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
קורט סודה לשתייה
¾ כוס מים
1 כפית תמצית רום
½ כוס שמן

לשכבת הקרם:
שני מיכלים שמנת מתוקה
שקית אינסטנט פודינג וניל
רבע כוס חלב

לשכבת הגנאש:
מיכל שמנת מתוקה
חפיסה וחצי שוקולד מריר


אופן הכנה 

להכנת הבסיס:
נערבב היטב את המצרכים, נוסיף.½ כוס מים רותחים לערבב
בתבנית אלומיניום רגילה לאפות קרוב לעשרים דקות עד חצי שעה על חום 170 מעלות
עד שקיסם יוצא נקי.

לשכבת הקרם:
נקציף הכל, צריך להגיע לקרם אחיד על ידי הקצפה ממושכת

לשכבת הגנאש:
נבשל על אש קטנה עד הסמכה.
אם רוצים שכבה עבה של גנאש יש להכפיל את כמות החומרים …
על בסיס התבנית מורחים קרם ומעליו נשפוך בעדינות את הגנאש. ולמקרר!

שאלות ותשובות

שאלה: מה גודל תבנית?
תשובה: אלומיניום בינוני או עגולה 28

שאלה: חצי כוס מים זה בנוסף לשלושת רבעי מים?
תשובה:כן

שאלה:  איך כדאי להכין שהשוקולד מלמעלה יושב ככה מוצק על הקרם הלבן ולא ממיס אותו ?
תשובה: על אש קטנה להמיס שמנת ושוקולד, ולבחוש עד שיופיעו בועות ותערובת תהיה קצת סמיכה. לצנן, לא במקרר ומדי פעם לערבב, כשזה מתקרר קצת לשפוך על הקרם בעדינות.

שאלה: איזה גודל של כוס בבקשה?
תשובה: אוניברסלית או חד פעמית שתיה חמה רגילה לא ענקית.

שאלה: נראית עוגה מעולה… שכבת הגנאש יוצאת כזו עבה משוקולד מריר ושמנת מתוקה?!
תשובה: מכפילים כמויות של הגנאש.

שאלה: כשאת אומרת שאת מכפילה את כמות הגנאש … את מתכוונת ל 3 חפיסות שוקולד ו 2 שמנת מתוקה?
תשובה: כן, ואני מבשלת את זה על אש קטנה עד שזה ממש סמיך… אם נשאר קצת גנאש בצד אני עושה מזה כדורי שוקולד.

עוד מתכונים מבוקשים:

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close