Advertisements
| | | |

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר

עוגה טעימה ומפנקת צירוף מנצח של שוקולד עשיר עם גבינה שנמסה בפה שילוב קטלני שחובה לנסות!
בהשראת: ישראלה אזולאי
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
עוגת גבינה שוקולד
Advertisements

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר – עוגה טעימה ומפנקת,

צירוף מנצח של שוקולד עשיר עם גבינה שנמסה בפה,

עוגת גבינה שמטריפה את החושים בטעמה. שילוב קטלני שחובה לנסות!

ספר המתכונים של ישראלה אזולאי

עוגת גבינה שוקולד
צילום: ישראלה אזולאי

Advertisements

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

עוגת גבינה שוקולד

עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר

עוגה טעימה ומפנקת צירוף מנצח של שוקולד עשיר עם גבינה שנמסה בפה שילוב קטלני שחובה לנסות!
ציון 4.38 על ידי 24 דירוגים
לדרג
באדיבות: ישראלה אזולאי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק
1 כוס מידה אוניברסלית
Advertisements

המצרכים

קערה ראשונה:

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס קקאו

קערה שנייה:

  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • ½ 1 כוסות סוכר

קערה שלישית:

  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 גרם)
  • ½ כוס חלב
  • 2 כפות קמח רגיל
  • ¼ כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • נכין שתי בלילות.

לבלילת השוקולד:

  • מערבבים בקערה קטנה שתי כוסות קמח תופח כוס אחת קקאו
  • מערבבים עם מטרפה ידנית בקערה גדולה:
  • שתי ביצים
  • כוס שמן
  • 1.5 כוסות סוכר
  • ומערבבים טוב.
  • נוסיף חצי מקערת הקמח והקקאו, וכוס מים חמים, ומערבבים ביחד.
  • נוסיף את החצי השני של הקמח והקקאו, ועוד כוס מים חמים.
  • נערבב לבלילה דלילה ללא גושים (כמות המים בסה"כ היא שתי כוסות).

לתערובת הגבינה:

  • מערבבים בקערה 250 גר גבינה לבנה 5% שמנת חמוצה אחת חצי כוס חלב שתי כפות קמח רגיל רבע כוס סוכר ביצה אחת וחבילה אחת אינסטנט פודינג וניל
  • מערבבים הכל ביחד לקרם אחיד.
  • מחממים תנור ל180 מעלות.
  • נשפוך בשתי התבניות משומנות היטב את בלילת השוקולד.
  • מעל נשפוך את בלילת הגבינה, וננער קלות.
  • נאפה עד ששיפוד שמכניסים יראה שהעוגה אפויה (כחמישים דקות בערך, אבל לבדוק כי זה שונה מתנור לתנור).
  • נקרר טוב טוב עד להתייצבות.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

Advertisements


שאלות נפוצות: עוגת שוקולד גבינה

במקום קמח תופח אפשר 2 כוסות (חד פעמי חם) עם שקית אבקת אפיה אחת?
כן.
לא צריך בכלל מיקסר? לערבב הכל עם כפית?
בלי מיקסר, לערבב כל בלילה בנפרד עם מטרפה ידנית.
אפשר לעשות בתבנית עגולה?
כן, רק שלא תהיה מתפרקת כי הבלילה של השוקולד דלילה, ותמלאי אותה רק עד שלושת רבעי גובה כי היא תופחת.
עוגת גבינה שוקולד
צילום דליה מכתובי
עוגת גבינה שוקולד
צילום: עדינה בטש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!

Advertisements

Similar Posts

13 Comments

    1. היי קרן!
      בהחלט אפשר, על כל כוס קמח רק תוסיפי כפית אבקת אפייה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי ורד!
      העוגה יכולה להחזיק עד שבוע במקרר, ואת יכולה בהחלט להקפיא אותה.
      בהצלחה 🙂

  1. היי כמה שאלות:
    1.תערובת הגבינה כבדה מתערובת השוקולד ולכן שוקעת. למה לא לשים קודם את הגבינה ומעל את השוקולד?
    2. ברשימת המצרכים לא מוזכר כלל שצריך גם מים חמים. כדאי להוסיף.
    3. תערובת השוקולד בתנור נראית מוכנה אבל תערובת הגבינה עדיין נוזלית. האם זה צריך להיות כך?

    1. היי סמדר! תודה על התגובה 🙂
      1. את יכולה לנסות ולראות איך יוצא לך. לנו נראה שלא תהיה בעיה.
      2. את צודקת לגמרי, והמתכון אכן כולל שתי כוסות מים חמים.
      3. כן, כנראה שהיא צריכה עוד כמה דקות. הגבינה תמשיך להתגבש גם אחרי שאת מסיימת את האפייה.
      מקווים שעזרנו!

    1. היי תמר, מוזמנת להנות ממתכונים דיאטטיים בקישור כאן. בעוגה הזו לא היינו ממליצים לעשות כאלה שינויים קיצוניים. בהצלחה!

  2. יצאה עוגה מופלאה, נמסה ועשירה והתחסלה מהר מהר, בטוח שנהנה ממנה עוד כמה וכמה פעמים.
    תודה על מתכון מומלץ ומשובח.

  3. בס"ד
    תודה על המתכונים הנפלאים ממש אוצר…
    2 שאלות לגבי ה"עוגת שוקולד גבינה ללא מיקסר"
    1. האם כשרשום נקרר טוב עד להתייצבות הכוונה לקרר בתוך התנור או להוציא מהתנור ושיתקרר בחוץ..
    2. האם ניתן וכדאי לצפות בקרם שוקולד

    1. היי פועה,
      תודה רבה על המחמאה, אנחנו שמחים שאת נהנית מהמתכונים שאנחנו מעלים באתר.
      נשמח לענות על שאלותייך:
      1. בתום האפייה, כדאי להשאיר את העוגה בתנור שתתקרר ותתייצב ללא הפרעה במשך כשעה.
      2. ציפוי שוקולד יהיה תוספת מבורכת, רעיון נהדר.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements