אני מאוד אוהבת לאפות דברים מתוקים ולראות את המשפחה או האורחים מתמוגגים מעונג. אני גם אוהבת לאפות דברים שנראים טוב. אבל אני לא אוהבת דברים מסובכים שגורמים לי לעבוד שעות במטבח. מסיבה זו עוגיות שושנים הן אחד המתכונים האוהבים עליי – הוא משיג את כל המטרות! כולם אוהבים אותו ורק רוצים עוד, הן נראות מעולה והן קלות להכנה. לא צריך יותר מזה!
מתכון באדיבות: סימה הרוש – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות שושנים

מצרכים 

350 גרם קמח
1 שקית אבקת אפייה
200 גרם מחמאה.
חצי כוס אבקת סוכר
קורט מלח
3 חלמונים
200 גרם שמנת חמוצה
לצורך המילוי:
3 חלבונים
¾ כוס סוכר
חבילת אבקת אינסטנט פודינג ווניל


אופן הכנה 

במעבד מזון נעבד יחדיו את כל המצרכים לצורך הכנת הבצק. מומלץ לחתוך את המחמאה לקוביות קטנות לפני שמכניסים למעבד המזון. כאשר הבצק מוכן נשים בניילון נצמד ונצנן אותו במקרר ללפחות 3 שעות. אפשר גם כל הלילה ולהכין את העוגיות למחרת. 
לצורך הכנת המילוי נקציף את החלבונים יחדיו עם הסוכר ולאחר מכן נוסיף גם את אבקת הפודינג ונמשיך להקציף עד שמתקבל קצף רך ודביק. 
לצורך הכנת העוגיות נחלק את הבצק ל 4 חלקים שווים ונרדד כל חלק. על הבצק נמרח את המילוי, רבע מהכמות על כל חתיכת בצק ונגלגל לגליל הדוק. לאחר מכן נפרוס לפרוסות בעובי של סנטמיטר אחד. את העוגיות נסדר בתבנית עם נייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש ל 125 מעלות למשך 30 דקות. 

שאלות ותשובות

שאלה: מה אפשרי במקום שמנת?
תשובה: 3/4 כוס מיץ תפוזים.

שאלה: אפשר פרווה?
תשובה: כן, להחליף עם 3/4 כוס מיץ תפוזים.

שאלה: אפשר חמאה במקום מחמאה?
תשובה: אפשר, כמובן.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות שושנים

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *