|

מתכון באדיבות: ליזט יחיאל – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה אפויה גבוהה

מצרכים 

לחמם תנור לפני שמתחילים בהכנת העוגה.
6 ביצים
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
750 גרם גבינה 9%
1 שמנת של פעם
1 אינסטנט וניל
4 כפות גדושות קורנפלור

אופן הכנה 

להוציא את הגבינות השמנת והביצים מהקירור כשעה לפני הכנת העוגה
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף יציב
לקערת החלמונים להוסיף חצי כוס סוכר ואת הסוכר וניל לערבב טוב במטרפה להוסיף את הגבינות השמנת לערבב ובסוף להוסיף את האינסטנט והקורנפלור לערבב טוב שלא יהיו גושים להוסיף כרבע מתערובת הקצף לקערת החלמונים לבחוש טוב ואת שאר הקצף לערבב בתנועות קיפול.
לשמן תבנית אפיה או סיר ג'חנון לרפד בנייר אפיה גם אותו לשמן.
להניח תבנית עם מים חמים בתחתית התנור מעל רשת ועל הרשת את התבנית לאפות 15 דקות בחום 200 מעלות ושעה על 160 מעלות לכבות את התנור ולהשאיר עוד כשעתיים בתנור. בהצלחה!

שאלות ותשובות

שאלה: שאלה אפשר בתבנית חד פעמי?
תשובה: כן

שאלה: באיזה תבנית?
תשובה: חד פעמי בינונית או עגולה 26 לא קפיצית.

שאלה: מה גודל הביצים?
תשובה: L.

 
 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

עוגת גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *