| | | | | | |

מתכון סופלה שוקולד פרווה ב-5 דקות

5 דק הכנה+12 דק אפיה וקיבלתם סופלה שוקולד פרווה, עשיר ומפנק, שיטריף כל טועם!
בהשראת: אלינה אפינגר
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
מתכון סופלה שוקולד

סופלה שוקולד פרווה קלאסי מושלם לכל עת! מתכון כלום עבודה שמוכן בדקות, נסו עכשיו וקבלו סופלה שוקולד עשיר ומפנק שכל ביס ממנו הנאה גדולה!

אין יותר מושחת ומפנק מסופלה שוקולד! זה קינוח מרשים וטעים שלא משנה איזה יום עבר עליכם, תמיד יעלה לכם חיוך של אושר!

אז אם כבר שחיתות, קבלו מתכון לסופלה משגע שמכינים בקלות, ולא תאמינו עד כמה!כל כך פשוט, כל כך קלאסי והכי־הכי טעים ומפנק שיש! ולמי שאוהב להתפנק ממש, ניתן להגיש לצד כדור גלידת וניל.

ספר המתכונים של אלינה אפינגר

מתכון סופלה שוקולד
צילום: אלינה אפינגר
מתכון סופלה שוקולד
צילום: אלינה אפינגר
מתכון סופלה שוקולד
צילום: אלינה אפינגר

למה באמת כדאי לכם: מתכון סופלה שוקולד

  • קינוח פרווה שאפשר לאכול וליהנות ממנו גם לאחר ארוחה בשרית!
  • סופלה שוקולד עשיר ומשגע חושים שתמיד מעלה חיוך!
  • מתכון קל ומהיר להכנה שלא תפסיקו להכין!
  • ניתן להכין כמות, להקפיא ולשלוף מתי שרוצים!

שורה תחתונה: יש קינוחים שהם "הצד הבטוח" ואחד הקינוחים הכי בטוחים זה סופלה שוקולד מפנק!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון סופלה שוקולד

מתכון סופלה שוקולד פרווה ב-5 דקות

5 דק הכנה+12 דק אפיה וקיבלתם סופלה שוקולד פרווה, עשיר ומפנק, שיטריף כל טועם!
ציון 4.58 על ידי 7 דירוגים
לדרג
כמות 12 יחידות
באדיבות: אלינה אפינגר

ציוד

מנג'טים
כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 4 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם)
  • ½ כוס שמן
  • כוס קמח
  • קוביות שוקולד מריר (לפי מספר המנג'טים)

אופן ההכנה

  • נקציף ארבע ביצים שלמות ונוסיף כוס סוכר עד שנקבל קצף תפוח ובהיר.
  • במיקרוגל נחמם 200 גרם שוקולד מריר עם חצי כוס שמן.
  • נמתין שהשוקולד יתקרר מעט ונערבב עם הביצים.
  • נוסיף שני שליש כוס קמח.
  • נמזוג למנג'טים ונוסיף קוביית שוקולד מריר באמצע.
  • נכניס לתנור 180° בערך עשר דקות. צריך שהמסביב יהיה אפוי והבפנים נוזלי.

הערות וטיפים

מומלץ לחמם לפני הגשה על פלטה עד שהשוקולד במרכז נמס.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סופלה שוקולד

יש אפשרות להכין את הבלילה ולשים בכוסיות ואז לשים במקרר לכמה שעות בלי אפייה? כדי שאני אוכל לאפות סמוך לסעודה.
כן, למרות שאני אופה אותם 8 דקות ואחר כך מוציאה מהמקפיא 10 דקות לפני שאוכלים ושמה על הפלטה. זה הכי מוצלח.
מה זה לפני שמגישים לשים על פלטה? בתנור למי שאין פלטה?
אז ישר מהתנור אחרי האפייה.
איך הוא יוצא קשה בצד ונוזלי באמצע?
שמתי מטבע שוקולד באמצע לפני האפייה אז הוא נותן את הנוזליות הקלה באמצע.
צריך אבקת אפייה?
לא.
באיזה מצב מקפיאים חם פושר או קר?
מכניסה את זה קצת אחרי האפייה.

 


הבמה כולה שלכם:
מתכון סופלה שוקולד
צילום: עדי גליקמן

"מתכון מושלם!!!
אני מכינה כל שבת ולאחרונה תודה רבה!!!"
עדי גליקמן

מתכון סופלה שוקולד
צילום: אתי אפינגר – הלפרין

"סופלה נימוח שתמיד מנצח בין כל המנות אחרונות
תודה לאילנה אפינגר על מתכון מושלם!!!"
אתי אפינגר – הלפרין

מתכון סופלה שוקולד
צילום: חיה הלפרין

"סופלה מהחלומות…!"
חיה הלפרין

מתכון סופלה שוקולד
צילום: אתי אפינגר – הלפרין

"סופלה מושלםםםםםם!"
אתי אפינגר – הלפרין

מתכון סופלה שוקולד
צילום: הילה רוזנבוים

"תודה!!!"
הילה רוזנבוים

מתכון סופלה שוקולד
צילום: שושי מאיר

"סופלה – אילנה אפינגר!!!"
שושי מאיר

מתכון סופלה שוקולד
צילום: נופיה רוסינסקי

"תודה רבה רבה
יצא מוצלח וטעים בטירוףףף!!!"
נופיה רוסינסקי


רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: Ilana Effinger

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?