Advertisements
| | |
עוגת קרמבו נהדרת – מתכון לעוגת קרמבו פשוטה וקלה, עוגה עשירה וטעימה שמכינים בצ'יק צ'ק – עוגה מושלמת לשבת שנראית כמו השקעה גדולה אבל מוכנה בכלום זמן .מתכון מומלץ בחום שחובה לנסות!
 
מתכון באדיבות: ליאת נמימי  

Advertisements

מתכון: עוגת קרמבו נהדרת

שלב ראשון להכנה

להכנת הבסיס:
4 ביצים
50 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות חלב

  • נקציף חלבונים, נמיס את השוקולד, החמאה ואת החלב במיקרוגל.
  • נוסיף לתערובת השוקולד את החלמונים
  • נקפל לתוך החלבונים המוקצפים את תערובת השוקולד והחלמונים
  • נאפה את הבלילה כרבע שעה עד עשרים דקות על חום של 180 מעלות.
  • נוציא ונצנן.

שלב שני להכנה

  • בינתיים נקציף שמנת מתוקה עם 1/2 כוס חלב, אינסטנט פודינב בטעם וניל ושתי כפות אבקת סוכר.
  • *נא וודאו כי האינסטנט הינו ללא גלוטן*
  • נמרח את הקרם על הבסיס ונכניס למקפיא.
  • בינתיים נכין את קרם השוקולד:
    להמיס יחדיו 2 שוקולד מריר ושמנת מתוקה אחת.
Advertisements

שאלות ותשובות

שאלה: ללא קמח?!
תשובה: ללא. זו עוגה ללא גלוטן.

שאלה: לכמה זמן להכניס למקפיא?
תשובה: עשרים דקות.

שאלה: כמה שמנת מתוקה להקציף?
תשובה: אחת, בתוספת חלב, אינסטנט ואבקת סוכר.

שאלה: הבלילה בתנור עולה?
תשובה: לא ממש…מינורי וחוזר לגובה המקורי.

שאלה: באיזה תבנית הכנת?
תשובה: תבנית מלבנית סטנדרטית.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת קרמבו
Advertisements

 

Advertisements

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!
Advertisements

Similar Posts

5 Comments

  1. למה ההסבר כל כך לא ברור ולא סיימת עד הסוף. אני מכירה את העוגה הזו ומי שלא מכיר עלול לטעות בהכנה בגלל שההסבר לוקה בחסר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements