|
עוגת תפוזים גבוהה ורכה עם סרטון הכנה מלא ומפורט שיבטיח שתקבלו עוגת תפוזים עסיסית שפשוט נמסה בפה. עוגת תפוזים אווירירית, מתכון קלאסי לשבת שכל המשפחה תאהב. בואו נתחיל!

מתכון באדיבות: ויויאן ביטון – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוזים רכה 

שלב 1

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
לשים במיקסר, להקציף על מהירות גבוהה 10 דקות (לשים שעון)
מתקבלת קצפת בצבע בננה נפוחה ויפה.


שלב 2 + סרטון הכנה

להוריד מהירות לנמוך ביותר ולהוסיף כוס שמן (שתייה חמה)
להמשיך לערבל ולהוסיף:
1 כוס מיץ תפוזים
2.5 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
גרד מלימון שלם
גרד מתפוז שלם
לערבב בעדינות עם לקקן
לאפות על 170 מעלות תנור רגיל (לא טורבו) כ 40 דקות
 

שאלות ותשובות

שאלה: את מוסיפה סירופ אח"כ על העוגה?
תשובה: לא, אין צורך.

שאלה: התנור לא טורבו לשים על חום למעלה ולמטה?
תשובה: בדיוק.

שאלה: .במקום התבנית שלך, כמה תבניות אינגליש קייק יש להשתמש?  אותו תבנית מלבנית רגילה?
תשובה: אפשרי ב 3 תבניות אנגלישקייק.

 
תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *