עוגותעוגות בחושותעוגות וקינוחי קוקוס

עוגת אלפחורס בחושה

עוגת אלפחורס בחושה.

מתכון באדיבות: אתי מדהלה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת אלפחורס בחושה

מצרכים 

3 ביצים
כוס שמן
1 שמנת חמוצה
כוס סוכר
1 אבקת אפיה
1 פודינג וניל
1 וחצי כוס קמח
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב/מיץ תפוזים


אופן הכנה 

מערבבים רטובים, מוסיפים את כל היבשים
מעבירים את הכל לתבנית אינגליש קייק (יוצא 2 תבניות)
מלמעלה זורקים טיפות גדולות של ריבת חלב ומעט קוקוס (לא לערבב)
40 דקות בחום של 160 מעלות

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר משהו אחר במקום שמנת חמוצה?
תשובה: שמנת צימחית, אשל, 3 כפות גבינה לבנה או מעדן וניל.

שאלה: במתכון רשום חצי כוס קוקוס..לקישוט או לבלילה?
תשובה: חצי כוס לבלילה.

שאלה: איך אפשר להכין פרווה?
תשובה: עם שמנת צמחית.

שאלה: כמה זה שמנת חמוצה, 200 מ"ל או 250?
תשובה: 200 מ"ל.

שאלה: המתכון שרשמת זה לשתי אינגלישקייק?
תשובה: כן.

תמונות ותגובות מהגולשים: 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת אלפחורס

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובה אחת

  1. שלום ותודה על המתכונים,
    אולי כדאי להקציף את הביצים? אפילו בלי הפרדה.
    העוגה תהיה יותר אוורירית,לא?
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close