קרפ צרפתי ביתי מדהים, כמו בקניונים ואפילו יותר טעים! מתכון קרפ צרפתי שמוכן בכמה דקות – קרפ מושחת ומפנק ממש כמו בדוכנים, שמכינים בצ'יק צ'אק, מקשטים ומוסיפים מה שרוצים מעל, ואז מתענגים על כל ביס. חובה לנסות!
 

מתכון: קרפ צרפתי קל להכנה

מצרכים 

ביצה אחת
שתי כוסות וחצי חלב
שתי כוסות קמח
שתי כפות סוכר
כף אחת תמצית וניל
30 גרם חמאה (להמיס עם חצי כוס חלב)


אופן הכנה 

  • מערבבים הכל שלא ישארו גושים
  • יוצקים במחבת חמה כחצי כוס בערך והופכים לשני הצדדים
  • לחזור על הפעולה עד גמר הבלילה.
  • יוצא כ 8-10 קרפים. בתיאבון!

 

שאלות ותשובות

שאלה: שמים על המחבת שמן או חמאה?
תשובה: עדיף חמאה .. אין שום בעיה בשמן פשוט לספוג טוב טוב שהמחבת תהיה חלקה בלי סימני שמן.

שאלה: לא צריך אבקת אפייה?
תשובה: במתכון הזה אין צורך.

שאלה: אם אין לי תמצית וניל עכשיו זה קריטי להכנה?
תשובה: במקום תמצית וניל תשימי 2 שקיות סוכר וניל ותוותרי על הסוכר הרגיל שרשום במתכון זה יתן אותו הטעם.

שאלה: אם אני רוצה פרווה מה אפשר לשים במקום?
תשובה: מים ושמן, אך זה יוצא פחות טעים.

שאלה: זה יוצא בסה"כ שלוש כוסות חלב?
תשובה: כן.

שאלה: החמאה אמורה להיות חלק מהבלילה או להמיס אותה על המחבת לפני שיוצקים עליה תערובת?
תשובה: החמאה חלק מהבלילה , להמיס אותה עם חצי כוס חלב ואז לשפוך לתערובת . בהצלחה.

שאלה: זה במחבת רגילה?
תשובה: כן, אבל שתהיה שטוחה.

 
עוד מתכונים מבוקשים:

 

קרפ


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *