| |

חזה עוף במחבת

בהשראת: ליאת שפיצר
ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים

חזה עוף הוא אחד המאכלים האהובים ביותר.מלבד הטעם הנהדר והמתכונים השונים שאפשר לעשות ממנו, הוא נחשב לדל שומן ובריא יותר מנתחי בשר אחרים.

הפעם נכין חזה עוף בתנור אשר מוגש ברוטב הכולל פטריות שמפיניון ועגבניות שרי. אם תרצו משהו יצירתי לארוחת הערב אשר נראה מעולה בהגשה, זה המתכון בשבילכם.

חזה עוף
קרדיט: ליאת שפיצר

 

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

חזה עוף במחבת

ציון 4.39 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: ליאת שפיצר

המצרכים

  • 800 גרם חזה עוף
  • 2 מארזי פטריות
  • מארז עגבניות שרי
  • מעט שמן זית
  • 15 שיני שום שלמות
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • ¼ צרור פטרוזיליה
  • ½ כפית חצי כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • ½ כף אבקת מרק עוף
  • ¾ כוס מים רותחים
  • ½ כוס מים קרים
  • כף גדושה קורנפלור

אופן ההכנה

  • נחצה לשניים כל נתח של חזה עוף, נטבל במעט מלח ופלפל שחור ונטגן בשמן זית עד להזהבה קלה.
  • לאחר שהזהיב נוציא מהמחבת ונטגן את הפטריות כאשר הן שלמות. לאחר שהפטריות מטוגנות נשאיר אותן במחבת ונמשיך לטגן יחדיו עם עגבניות השרי ושיני השום למשך כחמש דקות.
  • נוסיף פנימה את המלח והתבלינים. נערבב ונוסיף ¾ כוס מים רותחים. נניח לירקות לרתוח ואז נוסיף שוב את נתחי חזה העוף ונבשל לשתי דקות נוספות.
  • בקערה נפרדת קורנפלור עם חצי כוס מים קרים ונערבב היטב עד לקבל נוזל אחיד ללא גושים. את הנוזל נוסיף לתוך המחבת בהדרגה ותוך כדי ערבוב כאשר אנו ממשיכים להרתיח לשתי דקות נוספות.
  • בטרם ההגשה נפזר מעל פטרוזיליה ובצל ירוק קצוץ.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
חזה עוף
קרדיט: ליאת שפיצר


שאלות נפוצות: חזה עוף

במה אפשר להמיר את הקורנפלור ? ושיהיה גם ללא גלוטן.
אפשר בקמח תפוחי אדמה ללא גלוטן.
פטריות מקופסא?
לא, פטריות טריות.

רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: ליאת שפיצר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?